Mümkünmü bunun aralarındada açıcı var ince paket atıldı fakat hem rengi güzel değil hemde sık değil ben aşağıdaki gibi ombre yaptırmak istiyorum mümkünmü

Mümkünmü bunun aralarındada açıcı var ince paket atıldı fakat hem rengi güzel değil hemde sık değil ben aşağıdaki gibi ombre yaptırmak istiyorum mümkünmü

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bir günde halleder ama monte ışıltı cila açma derken derken 3k+ tutar
Çok fazla değilmi ya
Oldukça fazla hemde ama günümüz fiyatları maalesef
Tek renge boyamak en iyisi hayallerde kalsın Artik ombre koyu kahve boyasam komple kapatırmı?
Gözükürmü yine aradan
Küllü kumral daha güzel bi renk bence saçın için
Yok tutmaz benim kendi rengim siyaha yakın koyu bi renk yani cilada yapamadığını söyledi kuaför tek tek ayırıp yapamazmis paketler ince atıldı diye
Çok saçma o nasıl kuaför
Bide boyandıgi gün fena değildi bana küllendirdim ben onu arada mor şampuan kullan sadece dedi headens shoulders kullanıyorum şu an böyle saç aksa açıcı rengi kalsa yine iyi akmıyor
Maalesef mahalle kuaförü 🙄
Kendin aç ton ton
Becerememki anlamam bu işlerden hiç
Çok uğraşma o zaman kötü bir şey felan olmasın
En iyisi koyu kahveye boyiyim tekrar ona boyatsammi bilemedim 200 TL dedi komple boya
Git boyat o zaman sen bilirsin
Mümkün, iyi bir kuaför ve para halleder bu durumu
Sence toplam ne kadar gider tahmini
ya da hiç ellemeyip kestiriyim kestirdikce renk gidincemi yaptiriyim ya da komple koyu kahveyemi boyiyim
Bence 1000 TLyi bulur gibi hepsi. En az o da. Yine de emin değilim. Evet elleme, biraz doğal bırak ve normal evde bakımını yap, uçlarını kestirebilirsin. Saçların biraz sağlığına kavuşunca boyatabilirsin.
Tamam teşekkür ederim 🙏
Rica ederim 🌸
Mümkün
Kaç paraya çevrilir tahmink
4-5k+ vardır
Yuh ciddimisin
Lüks bi kuaföre gitmem yine tanıdık bi kuaför olucak pek duyulmadık
E tabii hani ilk yaptığında tutar belki 2-3 falan
Olur
Kaç paraya çevrilir sence tahmini
Luks bi yerde 5000 6000 arasi tanidik varsa 3000 4000e yapar
Bi mahalle kuaförü bile bu kadar istermi sence
Balim saclarin yanmasin çok zor toparlarsin mahalle kuaförü 1500e bile yapar eli becerikli duzgun kaliteli mal kullanan kuaför bul ona yaptir
Ya peki sence renk nasıl duruyo açıcı rengi gözüküyor aralardan yavaş yavaş
1 ay oldu yaptiralı
Ten rengin ne ve bu sac yuzunu görmeden bile seni yasli gostermis gibi bence daha farkli renkler deneyebilirsin daha da ucuza gelicegine eminim
Beyaz tenliyim
Kuaföre cila ile koyultmasini istedim ama paketleri ince attığını tekrar tek tek ayırıp yapamicagini söyledi sadece tek renge boyayabilirmis tüm saçımı
Şimdi ben napsam Bilmiyorum tek renge boyatmamada annem izin vermiyor kendi rengim koyu kahveydi siyaha yakın
Bakır veya çilek kızılı ama daha yumusak kizil tercih edebilirsin bence yakisir bu renkler beyaz tenlilere gitmiyor
Dedim kendi rengime boyatsammi annemde boyatma akar yine arada gözükür bu aradaki renkler diyor
İnan hiç sevmediğim renkler onlarda venim
Kızıl renk hiç sevmem bakırda
Evet bu renkten yipranmadan kurtulmak istiyorsan siyaha boya
Çokmu kötü duruyor sence
Hmm o zaman ya siyah tercih et ya da bu istedigin saci yaptir
Bence evet cok derdin varda sac rengin agirlasmis gibi duruyor
Bu renge nasıl getirebildi inan aklım almıyor sözde sombre yapacaktık dedim açık kahve istiyorum ne halt ettiyse saçım mahvoldu üstelik annem iyi duruyo beyaz gözükmüyo sarı gozukuyor o diyo
Hayir beyaz olmus balim gri yansiyor hatta
Biliyorum farkındayım ama boyatmama izin vermiyor annem işte napıcam inan bilmiyorum özellikle babam çok kızar
Bide bu rengi yaptırıyorlar dedi bana kuaför gittiğimde aslında iyi neden begenmedin falan dedi
Ay Allah'ım onlara ne benim babam da sıkıdır ama bu kadar degil senin sacin yani karismasinlar bi zahmet
Of işte 500 TL verdim diye kızıyolar buna gerçekten haklılar aslında para kolay bulunmuyo diyolar onların parası
Bide
O yüzden durmadan kuaföre parami harcicaz diyolar
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!