Güzellik & Bakım Saçına nasıl böyle şekil verebilirim? 02iist03 Takip Et Xper 7 Yaş: 43 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben fön makinesi ile şekil yapmaya çalışıyorum dışarı çıkınca bozuluyor. Taktik verir misiniz. Aynısı naısl olur Saçına nasıl böyle şekil verebilirim? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
GhostlyKisses Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Merhaba, saçına fön ile verdiğin şekli korumak için saçlarının fönlerken hafif nemli olması gerektiğine dikkat et, saç spreyi kullanabilirsin ayrıca saçını bu modelde çoook rahat tutacaktır. 0 1 Yorumla 02iist03 +1 yıl Peki çok teşekkür ederim. Ben wax alayım Yorumla
Mustres Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Şekil verdikten sonra saç spreyi ya da vax ile sabitleştir 1 0 Yorumla
Xenopeltisx Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tamam şekillendirkten sonra üstten de sabitleyici sıkıcan hafif o zaman bozulmaz. Diğer türlü herkesin bozulur zaten 0 3 Yorumla 02iist03 +1 yıl Saç spreyi mi wax mı Yorumla Xenopeltisx +1 yıl Aaa wax daha iyi onu al ama diplerine degdirmemeye dikkat et. Şöyle hafif hafif sür. Dibe gelince saç döküyor diyorlar ama bilemiyorum Yorumla 02iist03 +1 yıl Benim saçım zaten dökülüyor kullanayım ben napim 😂 böyle önümü göremiyom Yorumla
dudunmubeni4 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Wax kullan 0 3 Yorumla 02iist03 +1 yıl Saç spreyi mi wax mı Yorumla dudunmubeni4 +1 yıl Saç spreyi donduruyor sertleştiriyor wax daha doğal duruyo gibi bence wax Yorumla 02iist03 +1 yıl Tamamdır kanka wax alayım ben zararlı diye almıyordum böyle de önümüzü göremiyoz 😂 Yorumla