Saç Bakım Saçımı böyle yapmak istiyorum güzel mi sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor bir tek benim hoşuma gidiyor olamaz yaomayı düşünüyorum berber yapar mı acaba Saçımı böyle yapmak istiyorum güzel mi sizce? Cevapla Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Nikah dairesine adidas eşofman, geyikli hırka ve replika konvers ayakkabı giyip gelmezsen bu evlilik olmaz diyeyim 0 9 Yorumla gerginadamm +1 yıl Sen ne içtin gece gece be hwjahw Yorumla Soran +1 yıl ben sarı gömlek severim Yorumla ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq +1 yıl @gerginadamm 2000den kalma şarap Yorumla gerginadamm +1 yıl Git yat knk Yorumla gerginadamm +1 yıl Herhalde ismini düşünürken 1000 yılından klama şarap içtin hajahaha Yorumla ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq +1 yıl @gerginadamm m. ö. evet Yorumla gerginadamm +1 yıl Beyinsiz Yorumla Soran +1 yıl @gerginadamm duzgun konus nikahklı karımla Yorumla gerginadamm +1 yıl O tamam knk hajahha yapıştırdın mı Yorumla
Peaky_Man Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Keşke bu arkadaşa bir şeyler yedirip içirmeseydiniz. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl ne alaka Yorumla
ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Evet çok güzel. Bayılıyorum saçı böyle olan erkeklere 0 3 Yorumla Soran +1 yıl arkadaşlar eski moda falan dedi ama saçın zamanı olmaz saçma zaten Yorumla ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq +1 yıl Böyle yaptığın zaman söyle nikah dairesine gidelim Yorumla Soran +1 yıl yapıcam pazartesi inşallah Yorumla
gerginadamm Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Benim saçım byndan biraz kısa bende bu saç modelini çok beğeniyorum 0 4 Yorumla Soran +1 yıl yaptınmı hıc Yorumla gerginadamm +1 yıl Evet yaptım Yorumla gerginadamm +1 yıl İyi duruyor Yorumla Soran +1 yıl denicem bakalım Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kötü 0 2 Yorumla Soran +1 yıl neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Satanist gibi aynı sjsh Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Nikah dairesine adidas eşofman, geyikli hırka ve replika konvers ayakkabı giyip gelmezsen bu evlilik olmaz diyeyim
Sen ne içtin gece gece be hwjahw
ben sarı gömlek severim
@gerginadamm 2000den kalma şarap
Git yat knk
Herhalde ismini düşünürken 1000 yılından klama şarap içtin hajahaha
@gerginadamm m. ö. evet
Beyinsiz
@gerginadamm duzgun konus nikahklı karımla
O tamam knk hajahha yapıştırdın mı
Keşke bu arkadaşa bir şeyler yedirip içirmeseydiniz.
ne alaka
Evet çok güzel. Bayılıyorum saçı böyle olan erkeklere
arkadaşlar eski moda falan dedi ama saçın zamanı olmaz saçma zaten
Böyle yaptığın zaman söyle nikah dairesine gidelim
yapıcam pazartesi inşallah
Benim saçım byndan biraz kısa bende bu saç modelini çok beğeniyorum
yaptınmı hıc
Evet yaptım
İyi duruyor
denicem bakalım
Kötü
neden