Saç Bakım Saçımı boyaması için komşudan yardım istedim, ayıp olmuş mudur? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Annesi evde uyuyor diye yalan söyledi ne yapmalıyım? Saçımı nasıl boyayabilirim? Saçımı boyaması için komşudan yardım istedim, ayıp olmuş mudur? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 10,9b cevap paylaştı. Ayıp olmamıştır yani samimiyetine göre değişir bence 0 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 43% +1 yıl Saç Bakım konusunda 426 cevap paylaştı. Bence samimimyetin yoksa öyle yardım isteme bence. Daha da üstüne gitme onun boş ver. Yakının ya da evde birinden iste. 0 0 Yorumla
Elif-im Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Kendim boyuyorum ben sende boya aleme muhtaç olcana 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Hayır o kız boyayacak Yorumla Elif-im +1 yıl 😂😂😂niye kuş mu konduracak kafana Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Elif-im +1 yıl Şöyle gösterişli bişi koysun söylede Yorumla Elif-im +1 yıl Ben boyayayım kız ister misin Yorumla
aysem00 Takip Et Xper 2 Yaş: 33 +1 yıl Ben olsam istemezdim sonra lafını yaparlar bu devirde düzgün komşuluk kalmadı ama nerede yasadıgın çevren vs. de önemli tabiki yani birisine borçlu kalmak gebe kalmak gibi bu tamamen kişisel tercih.. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne kadar saçma Yorumla aysem00 +1 yıl 😂😂😂tesekkür ederim ya Yorumla
sivasewerim Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 33% +1 yıl kendin boyayabilirsin ben kendim boyuyorum hep 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Hayır o boyasin Yorumla maceracıgezginnn +1 yıl Niye kıza karsi sempatin mi var Yorumla sivasewerim +1 yıl o boyasın ne demek ya sana saç boyama zorunlulugu mu var kendin yap işini Yorumla Soran +1 yıl Tek başıma sıkılıyorum aktivite olur Yorumla maceracıgezginnn +1 yıl Lez misin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ayıp olmamıştır yani samimiyetine göre değişir bence
Bence samimimyetin yoksa öyle yardım isteme bence. Daha da üstüne gitme onun boş ver. Yakının ya da evde birinden iste.
Kendim boyuyorum ben sende boya aleme muhtaç olcana
Hayır o kız boyayacak
😂😂😂niye kuş mu konduracak kafana
Evet
Şöyle gösterişli bişi koysun söylede
Ben boyayayım kız ister misin
Ben olsam istemezdim sonra lafını yaparlar bu devirde düzgün komşuluk kalmadı ama nerede yasadıgın çevren vs. de önemli tabiki yani birisine borçlu kalmak gebe kalmak gibi bu tamamen kişisel tercih..
Ne kadar saçma
😂😂😂tesekkür ederim ya
kendin boyayabilirsin ben kendim boyuyorum hep
Hayır o boyasin
Niye kıza karsi sempatin mi var
o boyasın ne demek ya sana saç boyama zorunlulugu mu var kendin yap işini
Tek başıma sıkılıyorum aktivite olur
Lez misin
Bizim komşu kızı çağırınca gelse keşke
Git banyoya sandalye al