eğer bu tonun üstüneyse ten rengine göre değişir tabi beyaz tenliysen en iyi bakır tonları tutar alt tonuda bu olduğu için kumral boyarsan tamamen tutmaya bilir turuncu yansımalar olabilir kahve tonları yaparsanda yazık edersin
Kumral tutmaz bu saça bakır boyican veya koyu kahve ki o da siyah gibi olur zaten boşa açmıs olursun. ben olsam bakır boyardim bir süre böyle kullanırdım bakım yapardim zaman gecince bir daha açıp kumral boyaybilirsn
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yazından anlayamadım bu ikinci açıcınmı yoksa ikinciyi açarsan boyadığında hangi renk tutar
1 kez açtım koyu kırmızı oldu bugün tekrar açtım turuncu oldu
eğer bu tonun üstüneyse ten rengine göre değişir tabi beyaz tenliysen en iyi bakır tonları tutar alt tonuda bu olduğu için kumral boyarsan tamamen tutmaya bilir turuncu yansımalar olabilir kahve tonları yaparsanda yazık edersin
zaten siyah saçı açmak çok tehlikeli 2. açıcıda yanabilir tabi iyi cesaret
Kuaföre gittim açamam risk alamam dedi
tabiki cok riskli
Bakır kırmızı kullandım kumral tonları istiyordum
3. açıcıyı yapmanı önermem sarı tonlarını bence aklından çıkar
:(((
evet tarçın bakır sultan bakırı çok iyi tutar
Buna kesin ne olur yani tenim beyaz
kumral bi nebze olabilir tabi ama turunculuğu en iyi küllü tonlar kapatabilir küllü kumral yaptirabilirsin ama kuaforde
küllü tonları evde yapmak riskli çünkü yeşil alt tonlu olduğu için yeşillenme ihtimalı var
kesin olarak evde yapabileceğin bakır tonlarıdır
Bütün parayı inanın yatırdım açıcıya 🥹
kızıl çok zahmetlidir çok önermem 3 yıl kızıl kullandığım için her duşta akıyor üstüne cila + dip boyası yapmaktan saç yıpranıyor ister istemez
yani peki senin istediğin tonlar tam olarak nasıl ben sana boya öneriyim istersen
ama bakır daha az zahmetli kızıla göre
Size özelden yazabilir miyim
tabikii daha iyi olur
Xper yetmedi ahahajha
istersen instadan yardimci olayim
Olur olur
yani fake hesaplardan hallolur :D
Ahhsjsks olurr
veya güvenirsen kendi hesabindan eklerim :D
Enesesittircicek
burada hesabımı yazamam ama fakeden yazarsanız normal hesabımdan yazarım
öyle bi hesap cikmadi hahzjs
Enesessittircicek
tamamdır
kendi hesabimdan attim
Yüzünü görseydim en azından yüzüne yakışıyor mu onu söylerdim
Kumral tutmaz bu saça bakır boyican veya koyu kahve ki o da siyah gibi olur zaten boşa açmıs olursun. ben olsam bakır boyardim bir süre böyle kullanırdım bakım yapardim zaman gecince bir daha açıp kumral boyaybilirsn
Bakır tonları tutar güzel.
Beyler ne tutar?
Beyaz tenliysen kızıl
Kumral tonları olmaz mı🥹
Kumral yapsan yine turuncu olur ama mor şampuan ile yıkarsan nasıl olur bilmiyorum rengi biraz açılır sanırım
Hımm
En sevdiğim renklerden olmuş be.
O nasıl sacla
Açıcıyla açılmış saç
Paspas gibi görünüyor
Kırıcı 😔
Çok yakından çektiğin için öyle görünüyordur yoksa eminim çok guzlesindir
🌻
Bu arada instanı aldım aşşağıda konuşmanızdan
Kötü duruyor
Açıcı çünkü daha