Birkaç tutam Gece mavisi yapmak istiyorum, tutar mı yoksa açayım mı biraz daha? O kadar beklettim ama bu kadar açtı. Bir de ıslak olduğundan tonu biraz daha kapalı çıkmış. Şimdi açayım diyorum biraz daha ama saçım elimde kalırsa ya?
Saçlarımı birkaç tutam açtım, sizce boya tutar mı?
Bu tutsa da koyu kalmış biraz mavi tam belli olmaz. Oryal ile açmanız lazım. Kopması İÇİN çok bekletmeniz ve sarı tonuna kadar açmanız lazım zaten o kadar platin sarısı gibi olmadan yıkayın
Saçlarını gece mavisi yapmak istiyorsan açmana gerek bile yoktu gece mavisi sadece güneşte belli olan bir sac normalde siyah durur bende önceden gece mavisine boyayacagim zaman açıcı almıştım daha iyi tutması için açmadan önce kuaförüme danıştım açmana gerek yok zaten gece mavisine boyucakmissin tutar demişti. Ama daha açık renk istiyosan orası ayrı tabi ama gece mavisi normalde siyah mavi olarak geçer adı yani hiç acip yıpratma saçını
Biraz daha açsan daha iyi tutabilir. Ben gece mavisi değil, baya maviye boyamıştım ve açıcı hiç kullanmamıştım ama kendi saç rengim zaten epey açık olduğu için tuttu ve saçım hangi boya olursa olsun çok fazla tuttuğu için kullanmanıştım. Bu şekilde boyarsan çok istediğin sonucu alamayabilirsin. Yine de üst üste yapmaktansa bir hafta bekle, sonra tekrar aç en azından daha az yıpranır.
Bende öyle düşünüyorum biraz bekleyeyim sonra biraz daha açayım, şimdi boya denerim tutmaz o yıpratır. Sonra derim ki hepsi boşuna mı? Biraz daha açarım sonra tekrar boya falan kötü olur. Öyle yapıcam gibi, teşekkür ederimm.
Biraz da ıslak şekilde sür oryali etkisi azalır bence. Turuncu olsa yine tutar mavi diğer renkler gibi değil kolay tıtuyo ama bu da kahverengi olmuş koyu yani
Gerçekten 3-4 defa boyadım koyu renk saçlarım gece mavisi ne boyattm başka renklere de boyattm ve hc açıcı kullanmadm. Renkleri de çok güzel tuttu çevremdeki herkes de aşırı beğenmişti o derece yani
Boyayı aldığım kozmetik şirketi bile açılmış saça uygulayın diyor. Bende senin dediğine şaşırdım gerçekten. Renk alsa bile koyu olur belli olmaz ki? Benim saçım siyah bildiğin nasıl açmadan belli etsin rengini? Orijinal rengini almaz ki rengini alsa bile.
Neyse belki sen istediğin tonu yakalamışındır ondan memnun kalmış olabilirsin ama açmadan siyah saça yaparsam belli olmaz yani, teşekkür ederim tekrardan yanlış anlama yarışmıyorum seninle vardır bir bildiğin elbet jdjf