Saçlarım doğuştan bu renk ve insanlae bana kızıl saçlı diyorlar😅 saçlarım kızıl değil bence millet nasıl kızıl görüyor şaşırıyorummm ama kızıla boyamak isityorum, boyasam mı sizcee ya

Saçlarım doğuştan bu renk ve insanlae bana kızıl saçlı diyorlar😅 saçlarım kızıl değil bence millet nasıl kızıl görüyor şaşırıyorummm ama kızıla boyamak isityorum, boyasam mı sizcee ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Bence hiç boyama. Saçlarını mahvetme bırak böyle doğallığı ile kalsın.
istersen boya
Bence digustan bu renk olmak her kizin isteyecegi birsey ve cok buyuk sans ve cok guzel renk. Senin yerinde olsam asla be asla sacma canım seyler yapmam sacima. Bu renk ve duz bakim. Yeter
Ya bana saçlarım normal bir renk gibi geliyor. Evet, güzel olduğunu çok söyleyen var kabul ediyorum ama işte aynada bana öyle gelmiyor. Herkesteki renk işte yani😅 bilmiyorum saçıma alışık olduğum içindir belki de
Nadir dersem daha yerinde olur o zaman
Öyledir inşallah 😅
evet kızıl değil ama ben de ilk bakışta kızıl sandım nedense dkdkdkdkdk bu arada kızl saçlılara bayılırım kesinlikle boya <3
hemen bir sunkiss alıp açıyorsun boşuna boya ile uğraşıp hem maddi hem manevi kendini yorma
Ya o çok yıpratmıyor muuu? Bir de sarı yapıyor o
L'Oreal yipratmiyor hoş boya yıpratmayacakmi sanıyorsun birde işin handikabı beğeneceğinin garantisi yok ve evet saça göre sarının tonu veya çok sürünce sopar turuncusu oluyor sjssj ama kolayı var mor şampuanla hallediyor
Böyle iyi ama sarı da yakışır sanki.
Yok ya sarı olmaz ama kızıl olur gibi sanki, saçımda kızıllık var çünkü sanki
Tenin beyaz mor, yeşil, mavi de sana gider bir düşün derim 😅
😅😅😅kızıl isitiyorum kızııl ya ama belki saçlarımdaki beyazlar artınca boyarım, boyamak çok istiyorum ama boya hem çok vakit hem de nakit alıyorr
Zaten kizilimsi bir şeysin 😄 yalnız kızıl beyaz tene çok yakışıyor onun farkında olmana sevindim 😇
İnsanlar beni tarif ederken kızıl saçlı diye ediyor fkskfdk bir de çillerim de var ama saçlarım kızıl değil işte bence, sadece arada kızıllıklar var ama dipleri falan koyu o yüzden kızıl olsa daha iyi olur gibi ama bakalım
Gözlüğün de var gibi çilli kızıl gözlüklü bilge bir kıza benziyorsun 😄
olabilir çünkü bölüm birincisiyim😅😅
Pek de mütevazıyız bakıyorum da 😅😄
Bölüm birincisi değilim deseydim yalan söylemiş olurdum, mütevazılık yapmış olmazdım :) doğruları söyledim sadece :)))
Anlamadın ya neyse 😄 öyle dediğin olsun seninle zıtlaşmayacam 😅😁
Şuraya bir çiçek bırakıp iyi günler dilerim 💐
İyi günler🍀
hayır zaten çok güzel
Kızılla da güzel olabilir
snapchatten efektle bak
Snapchatte öyle efektler var mııı? Dur indirip bakayım
yess renk verebiliyorsun
Çingene pembesine boyat gitsin
Mor diyorum ben ama
Çok güzelmiş saçların knkkk ama memelerinde biraz daha büyük olsaymış 😋😂
Teşekkür ederim, saçlarım için dediklerine