Saç Bakım Saçları at kuyruğu şeklinde toplamak çocuksu mudur yoksa çekici mi? Aşkainanankadın Takip Et Yoda Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Çocuksu Çekici Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Saçları at kuyruğu şeklinde toplamak çocuksu mudur yoksa çekici mi? Cevapla Çocuk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 10,9b cevap paylaştı. Benim için çekici değil çocuksu da değil 0 0 Yorumla
tatlıkızısteya Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl çekici dedim ama aslında şey düşünüyorum ben sıcak olunca veya ciddi hissettiğimde böyle yapmayı tercih ediyorum normalde açık saçı daha çok seviyorum 0 0 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Çekici duruyor. Ama boyun uzun olması şartıyla 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Benim için çekici değil çocuksu da değil
çekici dedim ama aslında şey düşünüyorum ben sıcak olunca veya ciddi hissettiğimde böyle yapmayı tercih ediyorum normalde açık saçı daha çok seviyorum
Amaç terlemeyi azaltmak. Ne çekiciliğinden bahsediyon
Çok çekici bence
Çekici bende yapıyorum
Çekici duruyor. Ama boyun uzun olması şartıyla
Kimine çok yakışıyor
Kurşun atar kurşun yerim
uzun saçsa çekici
Çok çekiçi ve daha hoş yapıyor
Guzel
Bence baya hoş