Saç Bakım Reglken saç boyanmaz mi? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Lutfen gercekten bilgisi olanlar söyleyebilir mi?Annem boyanmaz dedi. Reglken saç boyanmaz mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl boyanmaz sebebi ise regl iken vücut sıcaklığı normalinden daha fazladır ve bu saçlarından kimi yerlerde renkte orantısızlık yapar 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Çok teşekkürler güzelim. Dinle alakalı bir bağlantısı var mı peki? merakettimmişte +1 yıl orasını bilmiyorum
Gizli Üye (36-45) +1 yıl benim annemde gözden öpmenin ayrılık getiriceğine inanır : ) bişiy olmaz boya gitsin alttan üstten boyalı boyalı gezersin 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Gözden opme ve ayrılık ne mânâ 🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl regl ile saç boyama ne alaka :D Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Saç Bakım konusunda 4,7b cevap paylaştı. Öyle bir kural yok hurafe 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Din hakkında ne düşünüyorsun peki? Çünkü bu ara sorguluyorum Allah din kitap peygamber Yorumla
LienaSama Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Ne alaka ne alaka 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ben de anlayamadım alakayi Yorumla LienaSama +1 yıl Boyanır ya anne işte ne bekliyon onların zamanında olmayan şeyleri minimuma indirgeme derdinde hepsi boya duş al geç bitti gitti byes Yorumla Soran +1 yıl Hayir kendisi boya almaya gitti, kendi saçları için. Bana şu an boyamak dogru olmaz dedi. Yorumla
Freddieisbck Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Ne alaka? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne bilem awk Yorumla Freddieisbck +1 yıl Saçma sapan hurafelere inanmayın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
boyanmaz sebebi ise regl iken vücut sıcaklığı normalinden daha fazladır ve bu saçlarından kimi yerlerde renkte orantısızlık yapar
Çok teşekkürler güzelim. Dinle alakalı bir bağlantısı var mı peki?
orasını bilmiyorum
benim annemde gözden öpmenin ayrılık getiriceğine inanır : ) bişiy olmaz boya gitsin alttan üstten boyalı boyalı gezersin
Gözden opme ve ayrılık ne mânâ 🤣
regl ile saç boyama ne alaka :D
Öyle bir kural yok hurafe
Din hakkında ne düşünüyorsun peki? Çünkü bu ara sorguluyorum Allah din kitap peygamber
Ne alaka ne alaka
Ben de anlayamadım alakayi
Boyanır ya anne işte ne bekliyon onların zamanında olmayan şeyleri minimuma indirgeme derdinde hepsi boya duş al geç bitti gitti byes
Hayir kendisi boya almaya gitti, kendi saçları için. Bana şu an boyamak dogru olmaz dedi.
Ne alaka?
Ne bilem awk
Saçma sapan hurafelere inanmayın