Güzellik & Bakım Reglyken saç boyanır mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Regliyim ve saçımı kızıla boyamayı düşünüyorum yarın. Öyle aman aman bir kanamam yok ama bıya tutmaz vs diyor millet. Boyanır mı boyanmaz mı? Reglyken saç boyanır mı? Görüş Yaz 6 Görüş Beğen Paylaş Takip Et
orangegreyskyFenomen Takip Et Yoda Yaş: 31 9 ay Alakası olduğunu sanmıyorum. Defalarca regl iken saç boyamışımdır hiç tutmadığını görmedim :) 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 34 , eig 98% 9 ay Güzellik & Bakım konusunda 3,9b görüş paylaştı. vücut ısısı regl iken daha fazla olduğu için boya sağlıklı şekilde renk vermez , boyamasan iyi edersin 2 2 Yorumla Soran 9 ay Tamam teşekkür ederim :) Yorumla merakettimmişte 9 ay rica ederim :) Yorumla
Furkaniv411 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eig 100% 9 ay Ne alaka acaba Merak ettim 0 13 Yorumla Soran 9 ay Boya tutmaz gibi yorumlar var tereddüt ettim sadece ve sordum Yorumla Furkaniv411 9 ay Yok yani bunu diyenlere söylüyorum bende merak ettim nedenini hormonsal bişeymi acaba ne olabilirki yani Yorumla Soran 9 ay Birisi vücut ısısı reglyken daha yüksek olduğu için boya iyi tutmaz dedi Yorumla Furkaniv411 9 ay Gördüm bende ama ne kadar etkili olabilirki Yorumla Furkaniv411 9 ay Hangi renk yaptırmayı düşünüyorsun Yorumla Soran 9 ay Kızıl Yorumla Furkaniv411 9 ay İnternette o dönemde yaparsan kızıllanmalara yol açar diyo ozaman tam tersine daha iyi olur heralde açık renklere yapın sma koyu renklere yapmıyın diyo Yorumla Soran 9 ay E kızıl açık mı koyu mu? Hangi kategoriye giriyor? Yorumla Furkaniv411 9 ay Yani diyoki o dönemde yaparsanız kızıllanmalara yol açar diyor sende kızıl yapıcaksın sıkıntı olmaz yani boyasan heralde Yorumla Soran 9 ay Tamam teşekkür ederim:) Yorumla Furkaniv411 9 ay Çokda bir işe yaramadım ama rica ederim ) Yorumla Soran 9 ay Olsun yinede teşekkür ettim Yorumla Furkaniv411 9 ay Rica ederim dedim bende 😄 Yorumla
Reelsmena Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eig 95% 9 ay Puhahhaha ciddi misin 0 1 Yorumla Soran 9 ay Ciddi olmasam sormam? Yorumla
İmsomniacık Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eig 99% 9 ay Ya sacmalama neyi tutmucak😂 0 2 Yorumla Soran 9 ay Ne bileyim öyle diyorlar diye tereddüt ettim Yorumla İmsomniacık 9 ay Millet neler neler diyor boyle ya her soyleneni dinlememek lazim 👍 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 9 ay boyanmaz 0 3 Yorumla Soran 9 ay Niye Yorumla Görüş sahibi 9 ay niye cok guzel bir soru cunku sacin bkya surdugun zaman plboya pigmentleri sacinas tam baglanamaz Yorumla Soran 9 ay Teşekkür ederim :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
2Görüş
Alakası olduğunu sanmıyorum. Defalarca regl iken saç boyamışımdır hiç tutmadığını görmedim :)
vücut ısısı regl iken daha fazla olduğu için boya sağlıklı şekilde renk vermez , boyamasan iyi edersin
Tamam teşekkür ederim :)
rica ederim :)
Ne alaka acaba Merak ettim
Boya tutmaz gibi yorumlar var tereddüt ettim sadece ve sordum
Yok yani bunu diyenlere söylüyorum bende merak ettim nedenini hormonsal bişeymi acaba ne olabilirki yani
Birisi vücut ısısı reglyken daha yüksek olduğu için boya iyi tutmaz dedi
Gördüm bende ama ne kadar etkili olabilirki
Hangi renk yaptırmayı düşünüyorsun
Kızıl
İnternette o dönemde yaparsan kızıllanmalara yol açar diyo ozaman tam tersine daha iyi olur heralde açık renklere yapın sma koyu renklere yapmıyın diyo
E kızıl açık mı koyu mu? Hangi kategoriye giriyor?
Yani diyoki o dönemde yaparsanız kızıllanmalara yol açar diyor sende kızıl yapıcaksın sıkıntı olmaz yani boyasan heralde
Tamam teşekkür ederim:)
Çokda bir işe yaramadım ama rica ederim )
Olsun yinede teşekkür ettim
Rica ederim dedim bende 😄
Puhahhaha ciddi misin
Ciddi olmasam sormam?
Ya sacmalama neyi tutmucak😂
Ne bileyim öyle diyorlar diye tereddüt ettim
Millet neler neler diyor boyle ya her soyleneni dinlememek lazim 👍
boyanmaz
Niye
niye cok guzel bir soru cunku sacin bkya surdugun zaman plboya pigmentleri sacinas tam baglanamaz
Teşekkür ederim :)