Siz ne düşünüyorsunuz saç bakım rutinim hakkında, yeterli mi yoksa başka ürünlere de ihtiyaç olur mu?

Kizlar yillardir sari sac kullaniyorum ve saclarim asiri yipranmisti. Saclarimi bebek gibi yapan yumusatan ve kalinlastiran sac bakim rutinimi size de anlatmak istedim. Oncelikle dusta kerastase asiri yipranmis saclar icin olan sampuani kullaniyorum ( yesil renkli) ardindan onun ayni serisinin kremini ve haftada 1 kez de yine ayni urunun maskesini kullaniyorum. Dustan sonra bonacure repair ile saclarima sıkıp tarıyorum hemen ardından kırık uçlarım için saçın orta ve uçlarına loreal serie expert pro longer isimli durulanmayan kremini sürüyorum ardından milkshake in krem şanti gibi kokan köpüğünü uygulayıp güzelce kurutuyorum, kuruttuktan sonra loreal tecni art liss control isimli elektriklenme karşıtı serumunu sürüp saçıma şekil verdikten sonra maşa düzleştirici vs ne kullanıyorsam kerastase boyalı saçlara özel olan pembe renkli rose saç bakım yağını sürüyorum hafifçe yağlandırmadan. Bunca şey yapsam saçım pekmez olur demeyin benim saçlarım doğal yapısı çok kuru 5 günde yağlanan bir saç artı açıcı boya da ekstra kuruttuğu için anca yumuşuyor diyebilirim. Önceden market ürünü alırdım ama arada inanılmaz fark oldu. Bence paraya değer.

Siz ne düşünüyorsunuz saç bakım rutinim hakkında, yeterli mi yoksa başka ürünlere de ihtiyaç olur mu?