Güncellemeler
+1 yıl
Abi daha demin bir erkek yazmış 2 yaşındaki çocuğunu bırakmış gitmiş babasız da büyüyebilir mi diyor e bu kızın sonu baba sevgisinden mahrum büyüyerek onu sevmeeyen bir erkeğin ufak bir ilgisine kanıp belki de intihar edicek ne insanlar var duyuyoruz görüyoruz intihar ediyorlar
Güncellemeler
+1 yıl
Dediğim gibi bir erkek o tarz kızları peşinden kosturabilir olan sadece kıza olur senelerde harap olur çöker.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Türkiye'deki çoğu kız çocuğu ilgi eksikliği il büyüyor. Büyüdüklerinde de bunun olumsuz etkileriyle yüzleşmek durumunda kalıyorlar ne yazık ki.
Evet ama bir kere yuzlesince gözleri açılıyor belki dehayatinda ogrenemeyecekleri bilgileri onlar sayesinden ogreniyorlar. İlişki ile ilgili bilgileri ve bundan sonraki hayatlarını daha iyi idame ettiriyorlar
Fakat bu süreçte çok canları yanabiliyor, yıpranabiliyorlar.
Art niyetli erkekler de bu denli fazla olunca...
Evet. İnan o erkeklerin de canları yanıyor herkes yasattigini yasar
Evet evet, bunu biliyorum. Görebiliyorum da yakın çevremde. Fakat bu kimi kadınlara olanı değiştirmiyor maalesef ki. Umarım bu şekilde yetiştirilmeyecek olurlar daha fazla.
Bu bir zafiyet çünkü.
Peki erkekler bu taktikleri nerden öğreniyor uyguluyor?
Bu apaçık...
Lütfen bu konuda daha bir dikkatli olmaya çalışın.
Nasıl dikkatli olabilir normal bir ilişkinin başında yani flört te herkes ilgi verir bu erkekler de veriyor. Ayırt edemiyorum sonra birden kayboluyorlar
Hatta bu durumun daha farklı etkileri ile dahi karşılaşılabiliyor. Örneğin son ilişkimde partnerime gösterdiğim ilgi düzeyi yüksek ve ilgi gösterme biçimim kusursuz olduğundan partnerim beni benden önceki partnerleri ile kıyaslayıp beni çok ütopik bulmuştu ve bunda bir bityeniği aramıştı. Art niyetli olma ihtimalimi yani. Sonra da ise bu konudaki olan saplantısından dolayı kendisinden ayrılmıştım.
Aşırı iyi olursan olacağı bu 🙂
Erkeklere istediklerini vaktinden önce vermeyerek. Yani seksüellik. Bu çok basit. Art niyetli ise eğer sizden ayrılır ve gider değil ise de kalır ve bunu tolere etmesini bilir.
İnsanları sevme eylemini seviyorum. Ve bunu hakkıyla yapabilmeyi isterim. Yapmacıksız bir biçimde. Fakat asıl önemli olan partnerimin bunu kaldırabilmesi.
Aşırı kendinden vermemelisin
Bunu kendimden ödün vermeyerek yapıyorum aslına bakarsan eğer.
Yani... Tam bir İstanbul beyefendiyim, saygılı ve pozitifim. Romantik, anlayışlıyım, empati yetisi güçlü ve sağduyuluyum. Ve de entelektüel. Sağlığa hayli önem veriyorum. Sigara kullanımım vs. yoktur. İlişkilerimde ise yapıcı olan tarafımdır. Gerçi, sadece bir kişiye şans verdim, o da bunu değerlendiremedi işte. Bunu bilmiyorum.
Bir sürü insan var ondan daha iyidir
Ha, çok fazla rağbet görüyorum fakat ben pek de bana uygun olduklarını düşünmüyorum çoğunun ne yazık ki. Zamanımı boşa harcayacak da değilim hem.
Haha. Kendisini unuttum bile.
Fakat yer yer birini sevebilme, onunla ilgilenebilm isteği doğuyor içimde ama bunu baskılıyorum tekrar buna benzer bir durumun yaşanılmaması için.
Harika
Haklı isyan
Ne diyosun be abla gözünü aeveyim be abi
Haklılar
Tabi seni uzmekle haklilar
Erkeklerin alayı boş