Arkadaşlar erkekler başta çok ilgili cömert temiz saygılı ve ciddi modda takılıyor sonra direk tamtersine dönüşüyor hepsi. Bi de yüzsüz gibi ben seni tavlamak için yaşan söyledim öyle davrandım asıl kendim olsam sevgili olmazdın ki filan diyorlar deliriyorum. Ne yapmak lazım bunların basıl ağzına sıçmak lazım çünkü hep dolandırılmış gibi hissediyorum. Hep peşimden koştukları evrede başka birini oynuyorlar ne zaman ben sevip yakınlaşsam içlerinden pislik çıkıyor.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Ne istediğini anlatıyorsun karşındaki seni anlayıp senin istediğin gibi biri olu veriyor ama sonra senden sıkılınca istediğin gibi biri olmuyor napsınlar yani sana şimdi ne diyelim ki demekki sende sınırda tutup ilişkiyi domine edemiyorsun. Sende onların istediği gibi olmayı dene ve aynısını onlara yap bence 😂
023 Yorumla- +1 yıl
Sınırda tutup domine etmek ne. O hep cepte tutmak ve zaten sevgili olmamak demek. Öyle yaptığında zaten ilişki yaşamış olmam ki. E ilişki yaşadığım da doğal olarak zaten kendi gibi olmadan başladığı için sıkılıp bunalıp özüne dönüyor ama benden sıkıldığı için rol yapmaktan yorulduğu için. Çünkü hiçbiri ben böyleyim kabul etmiyorsan bye demedi. Hep yalvardılar iştir ayrılmayalım ama bizi böyle sev diye. Ha tamam ben böyleyim diyen de oldu o zaman da bitirdik. Ama yine de şerefsizlik işte benim sevgimi kazanana kadar takla atmaları. Ayrıca ben anlatmıyorum be istediğimi onlar uğraşıyor gözüme girmek için bin tane şey yapıyor işte sonra belki şans veriyorum ya da vermiyorum. Şimdi ben uzak dursam görüşmesem değer vermesem zaten yıllarca da uğraşan var ama ben de ilişkim olsun diye bazılarına doğal olarak şans veriyorum. Ne yapayım.
- +1 yıl
Ayrıca ben kimse için kendimden ödün vermem ki. Sırf biri beni sevsin diye yalan söyleyip olmadığım gibi davranıp istemediğim şeyleri niye yapayım. Bir gram bile yapmam. Kimse için kendimi ezmem ya da zor duruma sokmam. Benim karakterim ve onurum var çünkü. Bu bence şerefsizlik ve kendine saygısızlıktır en başta. Onların sefilliği.
- +1 yıl
Domine tutmak nedir bilirmisin? Sana espriyle geliyorsa onun tadında cevaplar vereceksin ciddiyse ciddi bunları yaparken ileri gidebilir orada tavrını koyup seninle nasıl konuşması gerektiğini hissettireceksin senin peşinden koşan çok erkek olabilir güzel ılımlı bi bayansındır bunu bilemem ama hedefte olman normal yani sen ne istediğini bil sans vermeden de kimin ne oldugunu bilemezsin ama insanlarla bu kadar vakit geçirip neyin kimin nasıl oldugunu az çok tahmin eder anlarsın diye düşünüyorum yoksa gerisi başka şeyler yani
- +1 yıl
Evet öyle yapıyorum zaten bir öküzlük ve saçmalıklarında direk hadlerini bildiriyorum direk ay pardon özür dileriz vs oluyorlar. Ha umursamayan çaba göstermeyenle de direk sövüp bitiriyorum yani. Gayet de sert ve dominantım. Kimseye etvallahım filan da yok. Dün iyiyken diğer gün saçma saygısız bir davranışları olduğu an bam diye bitiriyorum şok oluyorlar zaten. Alışmışlar aşık ezik kadınlara böyle her boku çeken. Ben hiç öyle değilim. Zaten çok beğenen var direk terk edip yenisine geçiyorum.
- +1 yıl
İşte sen bu kadar sert kestirip atan bi kadın isen bunu anlayan erkekte senden bunları duymamak için gayet yerinde şeyler konuşup belirli bi süre seninle vakit geçirecek zamana erebilir. Ve ardından senden ayrılmak istedi veya seninle anlaşamadı tavırları değişti diyede niye serefsiz ilan edilsinler ki istemeyebilir seni sıkılmış olabilir onun hayatı saygın nerede kalıyor buradaa eyvallah dersin çeker gidersin sende istemiyorsan ama yapılan bi yanlış var ikinizde düzeltmek istiyorsunuz oturur konuşulur çözülür çözülmezse yine zaten herkes yolunaa bu arada bakayım sanaa 😅😅😅
- +1 yıl
Sen önce bi laflarına dikkat et. Kimse benden sıkılmadı. Sıkılacak bir ilişkim olmadı herifler benim öküz gibi üstüne düşüyor ben sıkılıyorum. Ha benden sıkıldıysa ya da sevmiyorsa da normal zaten mesafe koyar daha az ilgili davranırsın güzelce bitirirsin. Bunu yapan olmadı ki. Onlar bok gibi davranıp üstüne işte biz ayrılmak istemiyoruz bizi böyle kabul et diye benim başımı şişirdiler. Hem pislik olup hem de taciz ettiler. Yoksa zaten ben kimseye bayılmıyorum. Bana soğuk ve ilgisiz olan hiçbir erkeğe de gidip ay niye beni eskisi gibi sevmiyorsun demedim demem zaten.
- +1 yıl
Ya şöyle şimdi iki profil var. İkisi de başta bana sarkıyor zaten ben şuana kadar bana sarkmadan kimseye sarkmadım hani hep ilk onlar başlattı uğraştı çünkğ bence böyle olmalı çekingen pasif erkek zaten ilgimi çekmez. Uzaktan iyi desem de baktım hiç bana bakmıyor ya da ilgisi yok zaten duygu beslemem. Ondan işte bana sarkanlarla denedim hep. Şimdi birinci profil işte uğraşan eden ama sonra olmayınca okey diyip düzgün iyi ayrılan model. İkinci profil ise işte benim nefret ettiğim ve çok yaygın olan. Başta yine yalan dolan numara ile başlayan sonra ama gerçek bok yüzü ve alışkanlıkları çıkınca of işte bizi kabul et böyle sev vs diye ağlayan zırlayan drama yaratan. Hayatımı bok eden yoran toksik tipler. Hani ayrılmaya kalkıyorsun bırakmıyorlar yapışıyorlar kavga çıkarıp suçluyorlar ya da yalandan sözler veriyorlar değişeceğiz filan. İki gün değişiyor sonra yine aynı mal. Böyle... atıyorum taciz ediyor ya da pis dağınık cimri bencil kaba vs işte bu huylardan bitirmek istiyorum işte kaybetmemek için 2-3 gün düzelmiş numarası yapıyorlar. Ya da yalancı filan işte...
- +1 yıl
Seninle konuşup iyi şekilde ayrılan bi kişi bile olmadı mı? Seninle ilgilenen kişi seni elde etmek istiyordur ama ne şekilde elde etmek istiyordur bilemem zaten pasif tipler asla ilgimi çekemez diyorsun o yırtık tiplerde sütten çıkmış ak kaşık olmaz bi yerde o şerefsizliği yaparlar illaki ama hayatına aldıgın adama saygı gösterir mesafe koyarsan o adam da aynı şekilde sana davranır davranmalı güzelliği sevgiyi salla saygı ve mesafe anlayışlı olabilmek en başta gelir yalana dolana gerek yok saygı varsa neden yalan söylesin ki seni kaybedeceğini bile bile veya sen onu işte burada senin sorunun adama denk gelememişsin gibi görünüyor veya sen çok baskın bi karaktersin hep ben ne dersem o tavrındasın gibi gibi
- +1 yıl
Aynen öyle !!! İşte ona rağmen haftalarca aylarca yıllarca taciz ediyorlar illa barışalım devam edelim diye işte. Ondan iyi ve sinir oluyor nefret ediyorum. Hayır bi de beni salak yerine koymaya çalışmalarına deliriyorum. Atıyorum herif pis ve cimri. Ben ayrılıyorum bu yalvarıyor ediyor işte sonra biraz şans veriyorum direk yine aynı pis ve cimri hareketler. Sonra yine özür diliyor ediyor filan hep iğrenç bir kısır döngü. Bi de bana zorsun işte bilmem be problem yaratıyorsun her şey okey diyorlar. Ne okeyi lan problem sensin direk insanın hayatına huzuruna eden. Hepsi bok işte.
- +1 yıl
Yooo güzel ayrıldıklarımız da oldu. Yani koşullar ya da çok anlaşamama veya arada aşk arzu çekik olmadığı vs için atıyorum deneyip ha olmuyor ya da ben hoşlanmıyorum dediğim onların da peki dediği filan güzel saygılı arkadaşça bitenler de oldu. Ama onlarda zaten hiçbir şey yaşanmamıştı. Ben yakınlaştığı bi şeyler yaşadığım gerçek ilişkiler hep bok gibi bitti diyorum.
- +1 yıl
Hayır ya yırtık filan olmasın. Yani normal eğlenceli tatlı dürüst namuslu olsun. Ben öyleyim illa özgüvenli olmak pislik yırtık olmak demek değil. İlla eziklik de namuslu sadık olmak da değil. Ama genelde iyi profilde ve özgüvenli erkekler sadık olmuyor ilişki istemiyor pislik oluyor sorun o. Ezik zaten kimsenin yüzüne bakmadığı tipler de iyi sevgili oluyor çünkü zaten başka çaresi yok. Başka yüzüne bakan kız yok. Ona da baksalar onun da bi yeri kalkacak zaten. Böyle olmayan çok az var.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
19Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBen en çok beyinsiz olmalarına üzülüyorum bundan dolayı da tiksindim zaten
35 Yorumla- +1 yıl
o yüzden mi salak mağa ayısının birine kaptırdın kendini, mağarasında osura osura uyuyunca da ben seni böyle beklemiyordum hepiniz aynısınız diye gelip buraya ağladın
- +1 yıl
salak sensin gayet te ağlar gibi bir halin var ben durup dururken kadınlar şöyle böyle bana varmadı mkduum demiyorum adam seni baya incitmiş
+1 yılBu sadece erkeklerde değil kadınlarda da aynı ilgisi kalmayanlar o kişiye iyi davranmaz
11 Yorumla- +1 yıl
evet kadınlarda da arkadaşlıkta fark ediyorum bu durumu. erkekler ama ilgisi kalmadığı için değil uğraşmak istemediği için öyle. erkek istiyor ki kadın sevgilim karım olsun ama bana iş çıkarmasın başımı ağrıtmasın sadece sevişsin istiyor. hani bırakmıyor da ayrılmak da istemiyor ama kadın bana bedava cinsellik versin diyor.
Her erkek öyle değil merak etme
senin canın baya yanmış
dertleşmek istersen her zaman varım12 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 416 cevap paylaştı. Aynısını kadınlar da yapıyor
Yüzüğü takana kadar prenses, taktıktan sonra kötü kalpli cadı Sila’ya dönüşüveriyor00 Yorumla
+1 yılGene biri bi bok yedi olay yine hepimizin üstüne kaldı.
00 Yorumla
+1 yılaynen bacım s*ç ağızlarına
11 Yorumla- +1 yıl
Kanka öyle yapıyorum zaten. Direk gerçek yüzlerini görünce sıçıyor ağlayan baya sarsılanlar oluyor ama yine de şerefsizler ya hırsıza şerefsiz dersen ağlar mı herif zaten biliyor ne bok olduğunu. Kimbilir benden önce de kaç bin kadın sövmüştür bunkarı ilk bana yapmıyorlar ki.
Gizli Üye(18-24)+1 yılÜstüne bastın tam öyle ama hiç yaşamadım nxteksndheksh
012 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYok benim arkadaşlarımda yaşadı ama meslek ve para ile değil. Çok iyi davranıyorlar sonradan öyle tepkileri oluyorki birşeye hani diyorsun nerede o iki gün önceki. Herşey elde edene kadarrr. Onlarda karakter değişiyor birden pört diye
- +1 yıl
Yaş meslek paraya tav oluyorsan sıkıntı sende arkadaşım.
- +1 yıl
Salak? Herneyse... Erkeklerin hepsi yalancı diye soru açıp, tavlamak için işi yaşı parası hakkında yalan söylüyor diyen sensin. Demek ki bunlara inanıp tav olmuşsun ki sonradan yalan olduğunu öğrenebilmişsin. Tav olmak la aşık olmayı bir tutman zaten içler acısı
Cevap sahibi+1 yılRelax bro
- +1 yıl
Oğlum herifle 5 kere buluşuyorsak ve herif zengin gibi davranıyor ısmarlıyor ediyorsa doğal olarak tav olursun ama sonra herif birden fakir çulsuz olunca işte şerefsiz diyorum yalan söylemiş. Anladın mı? Ya da namuslu seks odaklı değil gibi şov yapıyor aylarca sonra bir yakınlaşıyorsun herifin çükü bamya kadar ve kalkmıyor kdldldld o namus şov hiç çüküm yok saklamasıymış aslında diyorsun anladın mı. Ve evet sen olsan sen de tav olursun çünkü insan inanmadan güvenmeden zaten ilişki kuramaz. Karşımdaki yalan söylüyor şüphen olsa kahve bile içmezsin zaten!!!
- +1 yıl
Aynen işte çok iyi tatlı aşık romantik davranıyorlar şokta birden pislik kaba ilgisiz bencil filan oluyorlar di mi!!! Diyorsun oha nasıl değişti!!! Yani aynı gün içinde bile oluyor böyle çoğu erkekte başıma geldi. Aşığım ölüyorum diye saatlerce sarılıyor öpüyor beni birkaç saat sonra öf sıkıldım bıktım işte kendi işini yap bana bi şey anlatma gibi iğrenç öküz tavırlara girebiliyorlar çok dengesiz. Ayrıca bu elde etmek cinsellik olarak değil. Genel bence. Yoksa mesela seks yaşayıp değer vermez filansan yine zaten köpeğin oluyor hep seni kaybetmemek ve devam etmek için. Olay tamamen değer vermek ve üstüne düşmek. Hani benim elini bile tutmadıkların oldu aylarca yıllarca. Ne zamanki değer verdim sevgilerine karşılık verdim direk pisliğe dönüştüler. Ya da sevgililik teklifini kabul ettim mesela direk o anda değişti bi götü kalktı. Bazıları da belki sadece kovalamayı seviyor?
- +1 yıl
Gerçekten kabus gibi birisin... Şu söylediklerinde bir hata görmemen hele ki... Hep ısmarlarsa tav olursunmuş. Adama değil paraya tav oluyorsun karakterini bilende yanında olmak için yalan söylüyor. Aynı senin ondan hoşlandığın yalanını söylemen gibi. Yani farklı birşey yok yaptıklarınız arasında...
- +1 yıl
Evet öyle benim işime yaramalı. Bana bir şeyler almalı mutlu etmeli ki bana bir katkısı olsun boş boş sadece beni sevdiğini söyleyen bir salağı naapayım. Öyle biriyle sevgili oldum hiç mutlu olamıyordum. Sonuçta erkekler kadınlara güzel şeyler aşıyor sürprizler hazırlıyor kadın o nedenle ilişkide kalıyor. Erkek kadına böyle şeylerle gönlünü hoş tutmazsa kadın niye kalsın ki boşboş bedava salak laflara. Erkekler hiç cinsellik yaşamadığı tipsiz kadınların tanında kadın canım bitanem diyor diye kalıyor mı?
- +1 yıl
Umarım çocuk sahibi değilsindir. Bu kadar tiksindirici ve kâbus gibi zihniyeti olan birinin bu zihniyetini yeni bir nesile aktarmasını istemem. Sen yukarıda attıkları yalanlar için küfür ettiğin erkeklerden çok daha kötü bi zihniyete sahibisin. Herkes fikirleri düşünceleri doğrultusunda insanlarla tanışır çevre edinir. Senin ki kadar pis bi zihniyette böyle bir çevre ile karşılaşır anca. O yüzden boşuna kimseye sövme.
+1 yılAklını kullanman lazım. Bana böyle bir şey olmuyor çünkü mahal vermiyorum
33 Yorumla- +1 yıl
Ahahab hayır canım. O ilk geçiş dönemini düzgün yaşar her şeye mahal verip kapılmazsan seni gerçekten seven iyi yürekli bir adam kalır yanında. Diğerleri ise kötü amaçlı olduklarından o kadar bekmeye sabırlark yoktur. Ve sen o sabırsızlada oyuncaklarını baştan veriyorsun belli ki
- +1 yıl
yok kendi isteğime bağlı ben de günlük bi şey istiyorsam yaşarım ama ciddi ve mantıklı bi şey istiyorsam ve arzulamıyorsam kaşıyı aylar yıllarca elimi bile tutamaz uğraşır ama bu devirde çoğu erkek zaten zor kadın beklemiyor. bir buluşma ya da 3-4 buluşma ısrar ediyor baktı alamayacak kadın zor kaçıp gidiyor zaten.
Gizli Üye(18-24)+1 yılHer olayda genelleme yapma diyen kızların, genelleme yapması hakkında ne düşünelim?
10 YorumlaSana yavşakk çıktı diye herkes aynı deme adam gibi adamlar tanıyorum tırnağı bile olamayacak çok kişi var
10 Yorumla
+1 yılValla doğruyu söylemek gerekirse doğru bir kadını çok iyi olduğu için severim ama ondan daha iyisini bulursam onu bırakırım işte bu yüzden evlenmem
00 Yorumla
+1 yılAynısı yaşadım halen o şoku atlatmaya calisiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKızlarda sanki sütten çıkmış akkaşık daha 2 ay önce çıktıgım kiz çocugum var dedi genelleme yapmişin bide yazık.
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 967 cevap paylaştı.
+1 yılUzak durmak en iyisi.
15 Yorumla- +1 yıl
Yaşama baksana olmuyor zarar veriyir. Uyuyacağın yerde üzgünsün.
- +1 yıl
Niye bitiyo?
+1 yılGenelleme yapıyorsun baban da şerefsiz yani
02 Yorumla- +1 yıl
Iyi de benim ne sürüm var
+1 yıloturduğumuz yerde gene şerefsiz olduk awk
10 Yorumla
+1 yılŞerefsizliğe bayılıyorsunuz
00 Yorumla
+1 yılHiç sorma ya Aynur kızlar gibi oluyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,5b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar için ne düşünüyorsak onu.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 499 cevap paylaştı.
+1 yılkekonun biri üzdü seni kezban?
01 Yorumla- +1 yıl
sizin gibi slakların peşine gidip burada tüm erkeklere hakaret edince bir tak mı oluyorsunuz
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ler ekini kadın lar olarak iade ediyoruz.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 896 cevap paylaştı. Her diyene inanırsan olacagı bu
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAbla hakikaten bizim hakkında böyle mi düşündün
06 Yorumla- +1 yıl
Evet öyle çünkü. Ya flört edip sevgili olmama bile gerek yok ki. Yıllardır bana sarkan arkadaşlarım da car. Onlar da hep böyle salak salak beni kandırma derdinde. O kadar biliyorum ki yaşan söylediğini. Atıyorum bi şeyi seviyorum diyorum. Ayyy ben de bayılırım be kadar aynıyız diyor ama biliyorum hiç alakası yok sevmez. Sırf ben kanayım da yakınlaşayım diye sıkıyor salak.
Cevap sahibi+1 yılSalak mı kim sana ne kötülük yaptı abla evet bu anlattığın kadar var erkekler yakınlaşmak için her şeyi yapar ama çoğu farklı her erkek aynı değil
- +1 yıl
tabii ki hepsi aynı değil ama sadece kendi yaşadığımı demiyorum çevrede de gördüğüm tacizci tecavüzcü yalancı dolandırıcı genelde erkekler. kadınları yatağa atmak ya da parasını yemek kandırmak için yapmadıkları numara yok. ben de kız arkadaşlarım da çok çektik yani. her erkek böyle değil ama çoğu böyle. ben kadın olarak asla olmadığım gibi biri davranan, sevmediğim birinin duygularını kullanan biri asla olmadım ama öyle erkek çok görüyorum. vicdansızlık çok var erkeklerde. kadının ne olacağı umrumda değil günlük zevkini düşünüyor çoğu.
Cevap sahibi+1 yılAbla yukarıya yazmışsın ya tacizcisi tecavüzcüsü var vs kadınlarda da taciz olayı var yanlış anlama ama benim başıma taciz gelmişti birkaç ay önce demek kadınlar da da varmış erkek genelde pekk tacize uğramaz fakat
- +1 yıl
Ne oldu. Yok ya ben hiç duymadım kadında erkeği taciz eden çok zor. En azından erkek kendini savunur. Sonuçta kadın sertleşip gözü dönmüyor erkek gibi. Erkekler kuduruyor çoğu zaman seks istediğinde beyinlerine kan gitmiyor. O kadar gözü dönen kadın duymadım. Sadece bir erkekten duydum işte taciz etmiş cidden kız arkadaşı. Hayır demesine rağmen oral yapmış filan.
Cevap sahibi+1 yılYaa ben bi düğüne davetliydim düğünde de kimseyi tanımam yani az tanıdık vardı tek oturuyordum sonra bi abla gelip nasılsın falan dedi bende sağolun falan dedim ardından ellerimi ellemeye başladı yok biraz dokunabilir miyim yok pamuk gibi ellerin var gibi gibi kalkıp uzaklaştım arkadaşlarıma anlattım taciz dediler abla bu ne sence taciz mi bu el ellemek
+1 yılAma hep kaniyosunuz. Inanmayin sez de
06 Yorumla- +1 yıl
Sevgili olma. Adam evlilik icin geldiyse görüş. Sevgili olursan seni kullanir
- +1 yıl
Bence de öyle sevgili olanlar sadece kullanılıyor tam evlilik geleceği zaman da terk ediliyor. Sevgilik sırasında da aldatılıyor zaten. Erkek beni maddi ilgi sevgi vs olarak tatmin etmiyorsa sevgili kalmam zaten. İşimi çözmeli bana destek olmalı hediye alıp ilgilenip romantik davranmalı yoksa hiçbir özel şey yapmadan vermeden boş sevişmem asla ben başka kızlar gibi. Çoğu kız bırak erkekten almayı erkeği besliyor bi de. Mallar.
- +1 yıl
Eskort musun ki erkekten almak için çıkıyorsun
- +1 yıl
Ağzında hep hiyar var
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞerefsiz sensin bacım cocu
00 YorumlaEnteresan 🤔
00 Yorumla
Devamını Gör(11)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi