Erkeklerin bu ikiyüzlülüğüne ne demeli?

Biriyle tanıstım sanaldan. Beden eğitimi hicasıydi antrenorluk filan da yapıyormuş yaşca benden cok kuçük. Ekledi oylesine konuşuyorduk sonra konuyu hep özel olaylara getirdi. Istekli oldugunu benim cok cekici oldugumu surekli beni istedigini vs. Hic kimseyle yatmamış ama o. r., al yapmış kız arkadaşı buna. Ben hiç ozelimi paylaşmadim farklı ďüşünür yataga atmaya calisir diye. Sınırlarımi sordu ben de ileri gitmedim yaşamadım dedim. Ama sevgilime sarilmak opmek ufakta olsa o.*r.*al filan yasamak isterim dedi. Hiç iliskiye girdin mi dedim hayır dedi kendimi saklıyorum. Sonra cesaretimi toplayıp anlattım basımdan geçeni cok asıktım yaşadim 1 kez yanlıs insandı dedim. Tepki gösterdi konusmayalim bana yalan soyledin dedi. Kendimi korumakti amacım. Hayır o*r. al yapmasında sıkıntı yok ama birlikte olmuşsa olmaz mı yani. Bu ne ikiyuzluluk ya. Tertemiz kiz istiyosun ama sana da vermeden ufak tefek seyler yapabilir yasayabilirsiniz yani. O kız ne oluyo simdi evlenicek namuslu mu? Sizce de u ikiyuzluluk degil de ne. Herseyi yasayıp bu enayilere kız oglan kizim diye yutturuyorlar ya oh olsun.

Erkeklerin bu ikiyüzlülüğüne ne demeli?