Saç Bakım Saçlarınıza şekil vermek kolay oluyor mu? SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor + Erkeklerin çok kolaydır da gerisini bilmiyorum. Zor oluyor mu? Saçlarınıza şekil vermek kolay oluyor mu? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 10,9b cevap paylaştı. Evet kolay oluyor zaten kumral ve kıvırcık yani dalgalı saçlarım var bu yüzde de yıkamam yetiyor zaten kendi kolay şekil alıyor 1 1 Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl Yıka ve kurut.
BubiiBubii Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Hayır🙄Şekil vermeyi geç normal at kuyruğu yaparken bile sinir ediyor saçlarım beniSabun gibi kayıyorlar 2 2 Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl O nasıl saç 🤣 Yorumla BubiiBubii +1 yıl Ben de anlamadım😂 Yorumla
ladycurio Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Hayır dalgalı uzun ve gür saçlara sahibim hiç kolay olmuyo Allah'tan kapaliyim sürekli şekil vermeme gerek kalmiyo 😅 🤦 1 1 Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl Büyük avantaj Yorumla
Kromozoɱ Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl kalın telli ve kuru olduğu için çok zor şekil alıyor 1 1 Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl Kolay gelsin Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl saçlarıma şekil vermek.. duştan çık tara vigo ile kurut bu kadar sadece.. 1 3 Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl Tara Vigo nedir? merakettimmişte +1 yıl saçını tara , ve vigo ile kurut SymrnaCityStyle +1 yıl Öyle olsun bakalım.
ElzemEzell Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Kapalı olduğum için pek ihtiyaç duymuyorum ama onun dışında zaten saçlarımı doğal haliyle seviyorum. Dalgalı ve dolgun duruyor 1 0 Yorumla
Carlosroberto Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Saçlarım dalgalı olduğu için sadece taramak bile yetiyo. 1 0 Yorumla
Sibss Takip Et Xper 2 Yaş: 35 +1 yıl Hayır doğal haline bırakıyorum sabahları şekil vermeye halim yok 6vda kalkınca kanka 1 0 Yorumla
Üyeismi123_x Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 92% +1 yıl Zor oluyor 1 8 Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl Kıvırcık mı? Yorumla Üyeismi123_x +1 yıl boş ver Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl Ne kızıyon Yorumla Üyeismi123_x +1 yıl Kızmadım? boş ver dedim sadece bu kızmak değil Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl Evet kızmak. Beni aşağıladin Yorumla Üyeismi123_x +1 yıl Yuh yalana bak engellerim bak ugrasirsan Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl 🤣🤣🤣🤣 Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl Şaka be. Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kolay oluyor. 1 4 Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl Üç numara mı? Yorumla primadonna_girl +1 yıl Omuz hizasından biraz uzun. Düz olduğu için şekil vermek kolay oluyor. Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl Benim göğüs hizamdaydi. Sonra omuz hizası oldu. Sonra dort parmak kadar. Üç gün önce 3 numara gibi oldu. Sormadin ama. olsun 🤣 Yorumla primadonna_girl +1 yıl 😄😄 Yorumla
13TİMURHAN36 Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Basit 1 1 Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl Şanslısın Yorumla
Kimseyekarışmam Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Çok zor 1 1 Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl Çok da değildir ya. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evet kolay oluyor zaten kumral ve kıvırcık yani dalgalı saçlarım var bu yüzde de yıkamam yetiyor zaten kendi kolay şekil alıyor
Yıka ve kurut.
Hayır🙄
Şekil vermeyi geç normal at kuyruğu yaparken bile sinir ediyor saçlarım beni
Sabun gibi kayıyorlar
O nasıl saç 🤣
Ben de anlamadım😂
Hayır dalgalı uzun ve gür saçlara sahibim hiç kolay olmuyo Allah'tan kapaliyim sürekli şekil vermeme gerek kalmiyo 😅 🤦
Büyük avantaj
kalın telli ve kuru olduğu için çok zor şekil alıyor
Kolay gelsin
saçlarıma şekil vermek.. duştan çık tara vigo ile kurut bu kadar sadece..
Tara Vigo nedir?
saçını tara , ve vigo ile kurut
Öyle olsun bakalım.
Kapalı olduğum için pek ihtiyaç duymuyorum ama onun dışında zaten saçlarımı doğal haliyle seviyorum. Dalgalı ve dolgun duruyor
Saçlarım dalgalı olduğu için sadece taramak bile yetiyo.
Hayır doğal haline bırakıyorum sabahları şekil vermeye halim yok 6vda kalkınca kanka
vermiyom direk tarıyom sade fşdlfid
Evett iyi ki kolay zaten üşeniyorum 😭
Şimdilik kısa olduğu için evet
Yaz aylarında cinnet geçiriyorum
Zor oluyor
Kıvırcık mı?
boş ver
Ne kızıyon
Kızmadım? boş ver dedim sadece bu kızmak değil
Evet kızmak. Beni aşağıladin
Yuh yalana bak engellerim bak ugrasirsan
🤣🤣🤣🤣
Şaka be.
Kolay oluyor.
Üç numara mı?
Omuz hizasından biraz uzun. Düz olduğu için şekil vermek kolay oluyor.
Benim göğüs hizamdaydi. Sonra omuz hizası oldu. Sonra dort parmak kadar. Üç gün önce 3 numara gibi oldu. Sormadin ama. olsun 🤣
😄😄
Oluyor.
Hayır sinir oluyorum
Basit
Şanslısın
Çok zor
Çok da değildir ya.
Hayır zor oluyor
Çok şükür.
Evet.