Umut ışıklarım bir bir söndüler Dost bildiğim kalleşler yoldan döndüler Her topluma girdim onlar ittiler Ezdi tükenmedik bilmez yordu geceler Her topluma girdim amma onlar ittiler Ezdi tükenmedik bildi zalım geceler Uykular haram oldu Gençliğim bak talan da oldu Çok sevdim yalan oldu Zalım geceler Uykular haram oldu Gençliğim bak talan da oldu Çok sevdim yalan oldu Zalım geceler Geceler, geceler yıktı geceler Geceler, geceler zalım geceler Umudum gecem Gecem de gündüz oldu oldu Demir mazgallar dört duvar oldu Demir de kapılar dört duvar oldu Sayamadım valla ha, billa ha Seneler oldu, oldu, oldu Çok sene oldu Geceler, geceler yıktı geceler Geceler, geceler yaktı geceler Geceler, geceler yıktı geceler Geceler, geceler yaktı geceler Annem yanına, valla ha gelecem Ölmeden gitmeden babam, elin öpecem Yar Allah nasip etse, kıymet bilecem Ezdi tükenmedik bildi ama yordu geceler Mevla nasip etse hatır bilecem, bilecem Ezdi tükenmedik bildi yıktı geceler Uykular haram oldu Gençliğim bak talan da oldu Çok sevdim yalan oldu Zalım geceler Uykular haram oldu Gençliğim bak talan da oldu Çok sevdim yalan oldu Zalım geceler Geceler, geceler dümen geceler Geceler, geceler yordu geceler Umudum gecem Gecem de gündüz oldu oldu Demir mazgallar dört duvar oldu Demir de kapılar dört duvar oldu Sayamadım valla ha, billa ha Seneler oldu, oldu, oldu Çok sene oldu Geceler, geceler yıktı geceler Geceler, geceler yaktı geceler Geceler, geceler yıktı geceler Geceler, geceler yaktı geceler Geceler, geceler hayın geceler Geceler, geceler yaktı geceler
Saçlarımı boyadıktan sonra maşa ve düzleştiriciyle biraz aramı açtım. Bu yüzden fazla model yapamıyordum saçıma. Isı koruyucu saç kremleri kullanarak çok sık olmasa da maşa ve düzleştirici yapıyorum. Genelde şekillendirme tekniğim akşamdan bir iki örgü yapıp sabah açmak.
Zaten düz bir saça sahip olduğum için kendimi VIP kul ilan ediyorum 😋 kullanımı en rahat saç tipine sahibim. Saç maşasıyla da istediğim şekli veriyorum zaten saçıma 🧚🏻♀️
Hayır olmuyor tabii ki normal mesela adetleri ile kendime şekil yapamadığım için Dyson aldım onu kullanıyodum şu anda ufak bir sıkıntı var alet çalışıyor 15 saniye sonra filan duruyor galiba hava çektiği yerler dolmuş toz pislikle onu temizlemem lazım ama o kadar üşengeçim onu bile yapmıyorum düşün ama tabii ki de kolay değil
Şaçlarım yapısı gereği şekillendiirmeye müsait lakin saçlarıma işlem uyguladıktan sonra daha doğrusu boya yaptırdıktan sonra ısı ile şekillendirmeye biraz tereddütle yaklaşmaya başladım ve son zamanlarda ısı kullanmak yerine çok gerekmediği sürece kendi saçımı eğer şekillendirmek gerekiyorsa da ısı kullanmadan doğal şekillendirme yöntemlerine başvurarak yapıyorum bu işlemi.
Merhaba🧸 Kuru ve kabarık saçlara sahip birisi olarak ne yazıkki kolay olmuyor. Ee bir Dyson'um da yokki hemen şipşak şekillendireyim.😄 Genel de duştan sonra Elidor saç güzelleştirici krem sürüp öruyorum bu sayede kabarması azalıyor. Örgüyü açınca tekrardan Elidor saç güzelleştirici krem sürüyorum ve tüm kabariklik yok oluyor. Bunun dışında saç düzleştiricisi pek kullanmamaya dikkat ediyorum onun yerine fön taragimi kullanıyorum.
özel günlerim haricinde oldukça kolay şekül alıyor saçlarım ama bu şekilde olması için mutlaka çinko takviyesi kullanılmalı, saçlarınınızın elektriklenmesinden şikayetçiyseniz günlük durulanmayan saç bakım kremleri dneenebilir. Bununla beraber keratin bakım yaptırmak saçların hem uzamasına hem de doğal yapısının düzenlenmesine yardımcı olacaktır.
Önceden hayır şimdi evet. Hacım ürünü aldım. Hayat kurtarıcı oldu :D saçımı yapış yapış yapmıyor, kokusu iyi, güzel hacim veriyor. Tek eksisi ertesi gün saçım çok kuru duruyor. Ama her gün saçımı yıkıyorum, pek etkilemiyor yani
kızlar bitane saç köpüğü var bende yeni kullanmaya başladım boyadan hediye geldi milkshake diye bir marka hiç duymamıştım ama köpük harika bi bakmak isterseniz kısa saçlıyım kabarmayı engelleyecek bir ürün lazımdı bide elseve in saç suyu var o da baya iyi
Bazen o günkü modum iyi değilse saçıma şekil verirken beğenmiyorum bozup tekrar yapıyorum bazı günler hemen istediğim şekli alıyor modumun iyi olması lazım
Heryerde kıvırcık olarak kullanıyorum model tutmuyor kabarıyor hatta evlenirsem düğünümde kendi saçımı kullanıcam kuaför kıvırcık saçlılardan 2 kat para geliyor ve hiç bişi yapmıyor gereksiz böyle daha iyi
Saçlarıma şekil vermeye çalışmıyorum böyle memnunum ama şekil verecek olsam tam veremem çünkü orta uzunlukta bir saça sahibim. Kadınlar gibi uzun saçlarım yok ama hemcinslerime göre normal uzunlukta saçlarım, şu anki halimden memnunum.
saclara bakim yapildigi surece aslinda sekil vermesi cok kolay oluyor cunku sac düzleştirici ve maşalar yuksek isiya maruz biraktigi icin saci yakiyor onun yerine sac yağlarından yardim alinmasini tercih ederim badem yaji jojoba yağı gibi
💇♀️Düz kumral ince telli saçlara sahibim, kolaylıkla şekillendirebiliyorum sadece bu aralar fazla dökülmeye başladı, ister istemez kaygılanıyorum... 🤷🏻♀️
Pırasa kadar düz saçlarım var. Kabartmak mümkün olabilir ama kıvırmak asla. Kuaför iki saat uğraştıktan sonra saçıma iyi bi sövdü. Kıvırmayı beceremedi diye para vermedim 🥰
saçım hep üç numara bana çok yakışıyor bazen kaşa çizik atıyorum sakalda uzatıyorum psikopat tipli oluyrum bazen de kirli sakalla yapıyorum bana ytakışıyor kurutma derdi yok misss
eğer kıvırcık istiyorsan schwarzkopfun saç köpüğü var pembe renkte o çok etkili onu kullanabilirsin ya da wax var ıslak saçta güzel sonuç veriyor ama düzleştirmek için etkili olan bir ürün şuana kadar göremedim ben
Ben keratin bakım yaptırdıktan sorna çok güzel oldu memnunum ksura bakma ama 27 yil once olmuş bunu 20 kişiye yaymazsan seninle yatarım diyor ( bunu yay) basina kötü şey gelmis bir kızın