Pırasa gibi saça sahip olanlar beni anlar
Şöyle dalga dalga olsun diye dağınık topuz yapıp beklemek 😀 teknoloji bile işe yaramaz bilen bilir
Pırasa gibi saça sahip olanlar beni anlar
Şöyle dalga dalga olsun diye dağınık topuz yapıp beklemek 😀 teknoloji bile işe yaramaz bilen bilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Saclarimi hic birzaman taramam hep daginiktir. Bir tane tel sac dusecek diye korkuyorum :P
😂😂
Biraz dokuldugunu dusunuyorum ektirsem mi acaba :P Gecenlerde daginik sac ile bir yemege gittim. Takim elbise 10 numara ama kafa ofsayt yani :D
Ayy çok güldüm 😂 gelebilir her erkeğin başına ahaha
Dokunmuyorum vallahi bak. Dus'ta bile su yavas akiyor darbeli vurmasin kafama diye hahahaha bu ara cok kafama taktim yaaa
Hafta da bir yıka saçını 🙃😁
Aslinda gercek bir kovboy 40 gunde bir yikanir :D
😂
https://resimlink.com/wYXyN
:D
İlla bana icat yaptıracaksın kolay şekil aldıranındam 😄
Gece gece icat çıkarma 😃
Odanın köşesine haftaya atölye kuracam çalışma masası koyup az sabret 😄
Hadbakalım 😃
Kıyıda köşede iki büklüm metal bük del lehim yap onu yap bunu yap yeter 😄
Evet kolay şekil alır. Örgüyle uyuyan arkadaşlarım vardı 😅
O ben 😂😂
İki taraftan örüyordun sende kesin eşit olsun diye 😅
Saçlarımı kestirmeden önce tutam tutam örerdim 1 metre saçı 😂 açınca kabarık oluyor dalgalı uff😀
Hiç o kadar uzatmadım. Hızlı uzuyor diye kızıyorum hala 😅 nasıl bir sabrın var hayran kaldım 😳
Valla bendeki saçlarda çabuk uzar hep uzun bildim bileli örerim nolcak
Mersi🍒😀
Ne demek 😇
Asla asla alamaz pırasa direkt benim saçlar gibi de değil 😂 dalgalı, kıvırcık kızları çok kıskanıyorum çok güzelsiniz 💕
Saçlarım hem kısa, hem de kıvırcık. Şekillendirme işlemleriyle uğraşmıyorum 🥰
Benim saçlarım kıvırcık ama kısa tutunca istediğim şekli alır almazsa keserim onu
Kolay düzleşir ama kolay maşa olmaz, çabuk düşer.
Tuhaf ama benim saçım doğuştan dalgalı , kuaförde kestirsem bile tekrar dalgaya dönüyor
Saçlarimi dalgali yapmakda degilde duzlestirmekde baya zorlaniyorum. Duzlesdirsem bile hava durumuna gore sac sekilimde degisiyor 😅😆
Şekil alır ama çabuk bozulur
Elimle 2 düzeltiyorum tamam
Benim rahat şekil oluyor saçlar
Kesinlikle evet
Evet ya aynı şeyi yaşıyorum
Şekli var zaten jdjd
Evet t
Noooo