Saç Bakım Saçınızı yapmak için kullandığınız sıradışı yöntemler neler? doctorss Takip Et Xper 4 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Ben bazen duştan sonra saçımı çoraba ya da pipete sarıyorum. Sonuç güzel oluyor Saçınızı yapmak için kullandığınız sıradışı yöntemler neler? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 504 cevap paylaştı. Çoraba sarma işinden esinlenip bende saçlarım hafif nemliyken ikiye ayırıp burgu yaparak topu yapıyorum sabah kalın maşa yapmış gibi oluyor 0 0 Yorumla
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 324 cevap paylaştı. + Geçen gün 3 numaraya kestirdim. 0 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl yıkayıp hafif nemliyken topuz yaparım 0 2 Yorumla doctorss +1 yıl Güzel dalgalar oluşuyor mu Yorumla Illecebrous +1 yıl hafifçe evet Yorumla
Qaanınkedisi Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 92% +1 yıl Pipet yaratıcı imiş bak 0 4 Yorumla doctorss +1 yıl Çok doğal bukleler oluşturuyor 👌😀 Yorumla Qaanınkedisi +1 yıl Sac kurutma makinesi ya da maşa ile yapmaktan ise bu daha iyi sadece biraz fazla emek ister Yorumla doctorss +1 yıl Aynen biraz uzun sürüyor ama hem maşadan çok daha geç bozuluyor hem de yaparken saçım yanmıyor Yorumla Qaanınkedisi +1 yıl Saglıklı güzel olması daha iyi Yorumla
İnanhiçbilmiyorumki Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Çorap çok baş ağırtıyor ya yatamıyosun 0 1 Yorumla doctorss +1 yıl Bende sıkıntı olmuyor çorap da pipet biraz saçımı çekiyor yattığımda Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Saç Bakım konusunda 554 cevap paylaştı. Kısa bisey yapamıyorum armut yiyorum uzasin diye 0 0 Yorumla
alinid Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl Bigudi 0 2 Yorumla doctorss +1 yıl Bigudide benim saçımın üstü duş kalıyor altı da canım saçma bir şeye dönüyor. Sarmayı başaramadım sanırım fjxjfjf Yorumla alinid +1 yıl Ben bi ara bigudiyle uyuyordum ne günlerdi🥲 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Çoraba sarma işinden esinlenip bende saçlarım hafif nemliyken ikiye ayırıp burgu yaparak topu yapıyorum sabah kalın maşa yapmış gibi oluyor
yıkayıp hafif nemliyken topuz yaparım
Güzel dalgalar oluşuyor mu
hafifçe evet
Pipet yaratıcı imiş bak
Çok doğal bukleler oluşturuyor 👌😀
Sac kurutma makinesi ya da maşa ile yapmaktan ise bu daha iyi sadece biraz fazla emek ister
Aynen biraz uzun sürüyor ama hem maşadan çok daha geç bozuluyor hem de yaparken saçım yanmıyor
Saglıklı güzel olması daha iyi
Çorap çok baş ağırtıyor ya yatamıyosun
Bende sıkıntı olmuyor çorap da pipet biraz saçımı çekiyor yattığımda
Kısa bisey yapamıyorum armut yiyorum uzasin diye
Bigudi
Bigudide benim saçımın üstü duş kalıyor altı da canım saçma bir şeye dönüyor. Sarmayı başaramadım sanırım fjxjfjf
Ben bi ara bigudiyle uyuyordum ne günlerdi🥲