Bugün denedim de saçlarımı balık sırtı örüp açtım çok güzel, yapılmış gibi kıvırcık oldu. Başka türlü nasıl böyle yapabilirim saçlarımı kendi başıma olunca öremiyorum balık sırtı :( Pipet falan demeyin.Kıvırcık saç yapma yöntemleri
Kıvırcık saç yapmak için kullanılan en sık yöntemlerden biri saç maşaları.
kıvırcık saçlar
Evde saç maşaları ve saç düzleştiriciler ile saçları kıvırcık yapmak mümkün. Ancak bu ürünlerde saça direkt ısı uyguladığı için saç çok yıpranıyor. Bunun dışında nemli saçlarını saç bandının etrafına sarıp kıvırcık şekil almasını sağlayabilirsin. Ancak bu da çok uzun süren bir işlem.
Aslında geçenlerde bir video gördüm. Saça zarar vermeden şekillendiren bir saç şekillendiriciyi anlatıyordu. Hatta buraya da ekleyeyim.
Çok farklı, işimizi oldukça kolaylaştıracak bir teknoloji. V9 dijital motorla çalışıyor, kıvırcık, dalgalı ve dümdüz saçları aşırı ısı olmadan elde etmemizi sağlıyormuş Ben çok merak ettim. Aslında bunu denemek lazım bir şekilde. Saça zarar vermeden şekillendirmesi beni çok etkiledi çünkü aşırı ısı saçların matlaşmasına ve yıpranmasına yol açıyor.
İlk önce banyodan sonra saçın biraz havlu ile kuruttuktan sonra kalıcı olmasını istiyorsan saç köpüğü yapıyorsun istersen saç keremi ile yapıyorsun sonra bir vigo satın alıyorsun puf artık sende kıvırcıksın.