Saçlarımı şekillendirmede saç köpüğü kullanmak istiyorum. Saç köpüğü saç şekillendirmede oldukça işe yarıyormuş. Saç köpüğü ile şekil verme yöntemleri nelerdir? Saç köpüğü tavsiyesi olan var mı?saç köpüğü ile şekil verme
Saç köpüğü kullanmanın saçlarımız için birçok faydası bulunuyor.
Saç köpüğü ne işe yarar?
- Saçlara saç köpüğü ile şekil verme için oldukça kolaydır - Saçlara hacim verir - Saçların elektriklenmesini ve kabarmasını önler - Saçları dış etkenlere ve ısıya karşı korur.
Saç köpüğü ile saç şekillendirme önerileri!
Elidor ile saçlara saç köpüğü ile şekil vermek çok kolay!
Saçlarına Elidor saç köpüğünü uygulayabilirsin. Hafif nemli saçlarına saç köpüğü uygula ve kurut. Ardından Elidor saç köpüğünü uygula ve saçlarına iyice dağıt. Ardından saçlarını istediğin gibi şekillendir. İşte bu kadar basit!
saç köpüğü ile şekil verme
Saç köpüğünün yanında saç şekillendirmeyi sağlayacak bakım kremleri ve şekillendirici kremler de kullanabilirsin. Bu sayede istediğin görünüme sahip olabilirsin. Saçlarına Elidor saç köpüğü ile şekil vermek çok kolay.
Saçlarını yıkadıktan sonra saçlarına Elidor kremlerini masaj yaparak uygula. Saçlarını kurut ve istediğin şekli ver. Elidor saçlarının istediğin şekli almasını sağlarken, saçlarını yumuşacık yapacak. Ben saç şekillendirme öncesi uyguluyorum ve çok memnunum. Ayrıca çok güzel kokuyorlar. :)
Eğer dilersen, kremleri saçlarına uygulayıp tarayabilirsin. Eğer salgalı saçların varsa bu işlemi uygulaman çok işe yarayacak. Düz ve şekil almayan saçların varsa kolayca şekil verebilirsin. Ben ürünü elime dağıtıyorum ve saç uçlarıma uyguluyorum. Ardından parmaklarım ile masaj yaparak uyguluyorum ve son olarak tarıyorum.
benim saç kısa diye her şekli verebiliyorum ama uzun saça bilemem ve saç köpüğü ciddi derecede çok sertleştiryior kullanma miktarına olarak kaskası olarak da bırakabiliyor ve bir süre sonra saçın çok kötü oluyor
En İyi Cevaplar