- u1 yıl
Aşırı saç dökülmesinin altında yatan bir sağlık sorunu olabilir. Bunun için bir dermatolog veya doktordan yardım almanız önemlidir. Kan testleri ve muayene sonucunda saç dökülmesinin nedenleri belirlenebilir ve uygun tedavi yöntemleri önerilebilir. Dengeli ve besleyici bir diyet, saç sağlığını destekler. Sağlıklı proteinler, vitaminler, mineraller ve omega-3 yağ asitlerini içeren besinleri tüketmek önemlidir. Yeşil yapraklı sebzeler, meyveler, balık, yumurta, fındık, kuru yemişler gibi besinler saç sağlığını destekleyebilir. Aşırı stres saç dökülmesini tetikleyebilir. Stres yönetimi teknikleri, yoga, meditasyon, derin nefes alma egzersizleri veya hobilerle ilgilenmek gibi yöntemlerle stresi azaltmaya çalışın.
13 Yorumla- 1 yıl
Çoook teşekkür ederim tavsiyeleriniz için🙏 müsait zamanda gitmeye çalışacağım doktora da. Beslenmemi de kesinlikle düzeltmem lazım, çalışıcam diye iki gün aç geziyorum yerine göre 😂 tekrardan teşekkürler
- 1 yıl
Rica ederim ne demek :D geçer umarım :)
- 1 yıl
Umarım :)
En İyi Cevaplar
bir cildiye doktoruna git eğer uygun görürse biotin kullanmaya başla, sadece dıştan tedavi ile olmaz
12 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Çok stres yapiyosun birazcik kendinede vakit ayir.
Bir denemeye girme doktora git bisey kaybetmezsin bence120 Yorumla- 1 yıl
Haklısınız öyle tabii ki. Yapı olarak kaygılı ve mükemmeliyetçi bir tipim biraz. Bir de mezun senem, tekrar mezuna kalmam gerekecek gibi. İnanılmaz çalışıyorum yemek yiyecek uyuyacak vaktim kalmıyor ama ona rağmen netler istediğim gibi olmayınca kayış kopuyor :D ama çok haklısınız asla takmamak lazım, aşırı rahat arkadaşlarım var çok özeniyorum onlara. 12 ye geçenlere hep diyorum sakin olun diye :D kendim olabilsem bir de
- 1 yıl
stres baz sıkınti
19 Yorumla- 1 yıl
o xamani işin zor bitmez bu stres
- 1 yıl
acı ama gerçekler
- 1 yıl
bencede bu yaşta peruk peşinde koymayasın 😀
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar