Saç Bakım Saçları hangi tarz kestireyim sizce? sedatttE Takip Et Yoda Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Sakallar fotodaki gibi olacam ama saçı fotodan daha mi uzun kestireyim yoksa iyi mi Güncellemeler+1 yıl https://www.hizliresim.com/6xwhocz Güncellemeler+1 yıl Güncell Saçları hangi tarz kestireyim sizce? Cevapla Fotoğraf Soruları Sakal Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Saç kısa iken sakal daha hoş duruyor erkeklerde. Saç 3 numara falan olsun 1 1 Yorumla sedatttE +1 yıl Teşekkürler deneyeceğim
Ahmeet26 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Saçı uzat biraz daha iyi duruyor 👍 Pp deki on numara mesela 1 1 Yorumla sedatttE +1 yıl Tamamdır teşekkürler Yorumla
Matmazellz Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Keko tıraşı yapmayında ne yaparsınız yapın. 1 1 Yorumla sedatttE +1 yıl Yok ya aman aman Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Saç Bakım konusunda 633 cevap paylaştı. Kanka gercekten bize mi soruyorsun bunu 🤦🏽 1 3 Yorumla sedatttE +1 yıl Kanka sosyal hayatimda bu konuları konusmayi sevmem fikir aliyorum sadece Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Bro sen ne kadar tarif edersen et berber bildiği gibi kesecek kasma ya Yorumla sedatttE +1 yıl Evet doğru Yorumla
RememberUS Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Bence ilk fotodaki daha iyi. 1 1 Yorumla sedatttE +1 yıl Tamamdır teşekkürler Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Boyle de iyi ama 3 numara da yakisir sana bence he 1 13 Yorumla sedatttE +1 yıl Yok ya denedim olmuyor 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😕 Yorumla sedatttE +1 yıl Çoğu gaza gelip 3 numar deneyip pişman olma durumu oluyor Yorumla sedatttE +1 yıl Çoğu erkekte Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne kadar kotu olabilir ki Yorumla sedatttE +1 yıl Bir tane var efektle yapmıştım bileydim koyardım onuda 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Keske koysaydin😔 Yorumla sedatttE +1 yıl Yaz bana atayım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oyle olmas Yorumla sedatttE +1 yıl Dur yazma koydum Yorumla sedatttE +1 yıl Linktne bak eski biraz ama olsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bence o kadar da kotu degil ama sacin onunde o puskul gibi tutam neden var😂 Yorumla sedatttE +1 yıl Efektle yaptım o fotoyu ama gerçekle aynı Yorumla
kaz-ayagi Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl olmuş bu işte 1 1 Yorumla sedatttE +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Saç? Hangi saç 1 5 Yorumla sedatttE +1 yıl Ne anlatiyon Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Üçgen kesim gider gibi Yorumla sedatttE +1 yıl Ilk defa duyuyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Link atıyorum Yorumla sedatttE +1 yıl Olur teşekkürler ugrastirdim senide Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Saç kısa iken sakal daha hoş duruyor erkeklerde. Saç 3 numara falan olsun
Teşekkürler deneyeceğim
Saçı uzat biraz daha iyi duruyor 👍
Pp deki on numara mesela
Tamamdır teşekkürler
Keko tıraşı yapmayında ne yaparsınız yapın.
Yok ya aman aman
Kanka gercekten bize mi soruyorsun bunu 🤦🏽
Kanka sosyal hayatimda bu konuları konusmayi sevmem fikir aliyorum sadece
Bro sen ne kadar tarif edersen et berber bildiği gibi kesecek kasma ya
Evet doğru
Bence ilk fotodaki daha iyi.
Tamamdır teşekkürler
Boyle de iyi ama 3 numara da yakisir sana bence he
Yok ya denedim olmuyor 😂
😕
Çoğu gaza gelip 3 numar deneyip pişman olma durumu oluyor
Çoğu erkekte