Saç Bakım 2 ay Hangi saç kesimi tercihiniz olur? Edameda06Fenomen Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 25 Hangi saç kesimi tercihiniz oluyor? Düz kesim mi, katlı kesim mi?#Edamedasaçbakım 💇♀️🍁 Düz kesim Katlı kesim Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi saç kesimi tercihiniz olur? Görüş Yaz 21 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
nordun_gadasiFenomen Takip Et Master Yaş: 32 2 ay Saç Bakım konusunda 3,5b görüş paylaştı. Selam gadası 🙃Düz saçlara nazaran katlı kesim saç modelleri daha hoş görünüyor. 1 0 Yorumla
birsuskuncicekFenomen Takip Et Master Yaş: 25 2 ay Saç Bakım konusunda 2,5b görüş paylaştı. Dümdüz kesimler hem havalı hem pratik 1 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 21 , eig 100% 2 ay Katlı kesim çok Güzel 😍ama ben kendi saçımı genel de komple 4 numara kestiririm 😅 ki 19 Mayıs 2022 öyle yaptım o zaman dab beri dokunmuyorum Maşallah şu an uzadı hızlı uzuyor zaten 1 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 28 , eig 100% 2 ay Saç Bakım konusunda 311 görüş paylaştı. Düz kesimde kırık aldırmak kolay ikisini de zamanında tercih ettim boydan kaybetmiyor insan düz kesimde ama katlı kesimin de havası var 1 0 Yorumla
Necro12345 Takip Et Guru Yaş: 27 , eig 99% 2 ay Karşı cinste katlı kesim resimdeki gibi ya da düz olacaksa cok uzun olmalı Kendimde düz 1 0 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Yoda Yaş: 35 , eig 98% 2 ay İkisi de güzel lakin saç modeli yaparken ve yüz tipine göre durum değişir. Lakin düz daha avantajlı 1 0 Yorumla
bernaayagmurrr Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eig 100% 2 ay İkiside çok hoş ama katlı kesim daha havalı geliyor bana. O yüzden katlı kesim tercih ederim. 1 0 Yorumla
blackman3419 Takip Et Guru Yaş: 41 , eig 98% 2 ay Görsellere bakarsak katlı kesim daha hoş duruyor : )) 1 0 Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 30 , eig 98% 2 ay Yanlar 1 numara üstler bağlanacak kadar uzun 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 37 , eig 100% 2 ay Saç Bakım konusunda 346 görüş paylaştı. Kat kestiriyorum ben. Elimi atınca lüle lüle dağılıyor. İnanılmaz çekici 😂😂 1 0 Yorumla
atesbeylikduzu Takip Et Xper 5 Yaş: 40 2 ay B tabiki dalgalı saçlar herzaman daha havalı durur unutma ;) 0 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Guru Yaş: 35 , eig 81% 2 ay Saç Bakım konusunda 517 görüş paylaştı. ikiside güzelmiş 1 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 2 ay Saç Bakım konusunda 2,4b görüş paylaştı. Katlı kesim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
14Görüş
Selam gadası 🙃
Düz saçlara nazaran katlı kesim saç modelleri daha hoş görünüyor.
Dümdüz kesimler hem havalı hem pratik
Katlı kesim çok Güzel 😍ama ben kendi saçımı genel de komple 4 numara kestiririm 😅 ki 19 Mayıs 2022 öyle yaptım o zaman dab beri dokunmuyorum Maşallah şu an uzadı hızlı uzuyor zaten
Düz kesimde kırık aldırmak kolay ikisini de zamanında tercih ettim boydan kaybetmiyor insan düz kesimde ama katlı kesimin de havası var
Karşı cinste katlı kesim resimdeki gibi ya da düz olacaksa cok uzun olmalı
Kendimde düz
İkisi de güzel lakin saç modeli yaparken ve yüz tipine göre durum değişir. Lakin düz daha avantajlı
İkiside çok hoş ama katlı kesim daha havalı geliyor bana. O yüzden katlı kesim tercih ederim.
Görsellere bakarsak katlı kesim daha hoş duruyor : ))
Yanlar 1 numara üstler bağlanacak kadar uzun
Kat kestiriyorum ben. Elimi atınca lüle lüle dağılıyor. İnanılmaz çekici 😂😂
B tabiki dalgalı saçlar herzaman daha havalı durur unutma ;)
Subay traşı oluyorum ben genelde
katlı kesim kullanıyorum
düz kesim tabi ki çok seksi
Kat kesim candır 🫶
ikiside güzelmiş
Düz kesim diyorum
ben düz diyorum şeker gibi saç
Düz.
Katlı kesim