Saç Bakım Düz kahkül mü daha iyi duruyor yoksa dağınık kahkül mü daha iyi duruyor? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Düz kahkül mü daha iyi duruyor sizce yoksa dağınık kahkül mü daha iyi duruyor? Düz kahkül mü daha iyi duruyor yoksa dağınık kahkül mü daha iyi duruyor? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Saç Bakım konusunda 4,4b cevap paylaştı. Selam gadası 🙃Aslına bakarsan hemen her ikiside hoş görünüyor. Ama ben düz kahkülü daha çok seviyorum. Sende hep düz tercih edebilirsin. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 10,9b cevap paylaştı. dağınık kahkül 0 0 Yorumla
KızlarSoğuyor Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Abla hiç kakül olmada daha iyi olur bence :( Bu arada kahkül değil, kakül :( 1 0 Yorumla
FLayer Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 90% +1 yıl Sen nasıl görüyorsan öyle yap bu ara da yavru tavşan gibi çıkmışsın bekcnsld şd 0 0 Yorumla
IoVoI Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 79% +1 yıl Düz, dağınık olduğundan daha ileri yaşta gösteriyor. 0 0 Yorumla
XXXXİXİXİ Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl düz. dağınık yakışmamış hiç. ama düz de, fıstık gibi olmussun 0 0 Yorumla
Fütursuzcaa Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% +1 yıl Kahkülsüz olanı yok mu bunun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Var Yorumla
Raporsuzdeli07 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 61% +1 yıl Duz daha iyi ama az daha uzatman lzim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Selam gadası 🙃
Aslına bakarsan hemen her ikiside hoş görünüyor. Ama ben düz kahkülü daha çok seviyorum. Sende hep düz tercih edebilirsin.
dağınık kahkül
Abla hiç kakül olmada daha iyi olur bence :( Bu arada kahkül değil, kakül :(
Sen nasıl görüyorsan öyle yap bu ara da yavru tavşan gibi çıkmışsın bekcnsld şd
Düz, dağınık olduğundan daha ileri yaşta gösteriyor.
Alttakini deneme bile, kimseye gösterme, berbat
düz. dağınık yakışmamış hiç. ama düz de, fıstık gibi olmussun
Kahkülsüz olanı yok mu bunun
Var
farkı göremeyen bne
Duz daha iyi ama az daha uzatman lzim
Düz güzel duruyor
Düz yakışmış
Düz.
Olmamış
Düzz
düz.