Güzellik & Bakım Tırnaklarda desen mi, düz oje mi daha iyi? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Nail art mı, düz oje mi? 💅#EdamedaMakyajTrendleri 💄 #MaybellineNewyork 💋 Güncellemeler+1 yıl Günceldir 💅 Tırnaklarda desen mi, düz oje mi daha iyi? Cevapla Oje Soruları Tırnak Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 965 cevap paylaştı. düz oje bence daha çekici.. çünkü desen olduğu zaman çok boğuyor bence.. düz siyah oje güzeldir ya da gri 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Düz cok sıradan artk Desenli de cok göz yoruyor Yaşasn ojesiz tırnaklar 2 0 Yorumla
MasalliaPolatova Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Ben desenli ojeleri daha çok beğeniyorum. Buram buram emek kokuyor 😄 1 0 Yorumla
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl İkisini de severim. Daha çok düz oje 💅 sürüyorum. 1 0 Yorumla
Emre_22- Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Düz daha iyi ama bazılarındaki desene uzun uzun baktığım oluyor 1 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Desen de güzel olabiliyor ama ben düz oje sürüyorum. 1 0 Yorumla
CuteCurly Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 46% +1 yıl Yerine göre ama genelde düz renk tercih ediyorum 1 0 Yorumla
CanBeyy926 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Bana şahsen sadece kırmızı oje çekici geliyo, o da açık renk kırmızı koyu tonlarda olmicak 1 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Desene uğraşıcak sabır yok bende düz sürüyorum 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 604 cevap paylaştı. düz oje 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 331 cevap paylaştı. Düz bence 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
düz oje bence daha çekici.. çünkü desen olduğu zaman çok boğuyor bence.. düz siyah oje güzeldir ya da gri
Düz cok sıradan artk
Desenli de cok göz yoruyor
Yaşasn ojesiz tırnaklar
Ben desenli ojeleri daha çok beğeniyorum. Buram buram emek kokuyor 😄
İkisini de severim. Daha çok düz oje 💅 sürüyorum.
Düz daha iyi ama bazılarındaki desene uzun uzun baktığım oluyor
Desen de güzel olabiliyor ama ben düz oje sürüyorum.
Yerine göre ama genelde düz renk tercih ediyorum
Bana şahsen sadece kırmızı oje çekici geliyo, o da açık renk kırmızı koyu tonlarda olmicak
Düz mat hocam
Düz sade güzel
Desene uğraşıcak sabır yok bende düz sürüyorum
düz oje
Bence düz
Düz oje
Düz bence
Deseeeen 😂
Düz oje
Düz Daha çekici
düz severim
Düz oje