Saç Bakım 2 ay Islak saçların cazibesi var mı? Edameda06Fenomen Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 48 Islak saçların cazibesi var mı? #Edamedasaçbakım 💇♀️💜 Güncellemeler2 ay @ksRehber teşekkürler 🌸 Islak saçların cazibesi var mı? Görüş Yaz 69 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
nordun_gadasiFenomen Takip Et Master Yaş: 32 2 ay Saç Bakım konusunda 3,5b görüş paylaştı. Selam gadası 🙃Pek cazibe katmaz. Ama hoş görünüyor. 1 0 Yorumla
Siyahkadife Takip Et Yoda Yaş: 40 , eig 98% 2 ay Seksi duruyor ama kışın ıslak saçla sokakta olmaz. Sevgi ile evde takılmaca olursa süper olur. Sonrasını düşünemiyorum 😂😂 2 0 Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 30 , eig 98% 2 ay Sonra da üşütüp hasta olun 🤦🏻♂️ Islak saçı kuruttuktan sonra hafif nemli şekilde cazibesi olabilir , öteki türlü olmaz 1 0 Yorumla
KaanArducc Takip Et Guru Yaş: 21 , eig 100% 2 ay O olay filmlerde oluyor gerçekte inek yalamış gibi duruyor aksine kötü 1 0 Yorumla
solitaria_bayan Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eig 95% 2 ay Erkekler kafasına göre kurgulaniyor ama yok öyle bir şey 1 0 Yorumla
KremalıKraker Takip Et Yoda Yaş: 25 , eig 100% 2 ay kesinlikle var çok seksi bir görünümü oluyor90 larda ıslak jöle kullanımı oluyordu mesela 1 0 Yorumla
frenchgirl16 Takip Et Guru Yaş: 25 , eig 100% 2 ay Yok hayır çok embesilce duruyor inek ya da başka bir hayvan yalamış gibi oluyor 1 0 Yorumla
igdonducakss Takip Et Guru Yaş: 21 , eig 99% 2 ay Vardır.. Ben bile ıslak saçlarımla daha bı farklı hissediyorum 1 0 Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 25 , eig 88% 2 ay Evet severim bazen terleyince saçlarım çekici görünüyor ıslak ıslak 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 2 ay galiba var evet özellikle erkeklere daha çekici geliyor anladığım kadarıyla... 1 0 Yorumla
Grininellitonu35 Takip Et Master Yaş: 37 2 ay Kadının beli ince olmadıktan sonra saçları ıslak olsa ne yazar... 1 0 Yorumla
atesbeylikduzu Takip Et Xper 5 Yaş: 40 2 ay Herzaman ıslak saç çekici özelliği öne çıkarır ;) 0 0 Yorumla
bielmanınyarısı Takip Et Xper 6 Yaş: 34 2 ay kisiye gore degisiyor bazi kizlar sıçan gibi duruyor 🤣🤣🤣 0 0 Yorumla
ceylindd Takip Et Xper 1 Yaş: 18 2 ay Evet ama çok yağlı ve inek yalamış gibi görünüyor ama yakisana yakisiyor tabiki de. 0 0 Yorumla
Murat1418 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 2 ay Resimdeki kadının cazibesi var tabiki o kişiden kişiye değişir. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 2 ay Eğer ki saç yapı olarak güzelse her şekilde güzeldir ancak ıslaklığın ekstra bir güzellik katacağını zannetmem. Gök mavi mavi bu alem sahtekar dolu be abi abi😃 1 2 Yorumla Görüş sahibi 2 ay Bu arada son yazdığım detayları ilerisi için iyi düşünmeni tavsiye ederim hatta sana referans olması için link bile atarım da görüş kalkar. Görüş sahibi 2 ay Vay be her soruları da süper seçiliyor şu fenoların ilginç😏
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
40Görüş
Selam gadası 🙃
Pek cazibe katmaz. Ama hoş görünüyor.
Seksi duruyor ama kışın ıslak saçla sokakta olmaz. Sevgi ile evde takılmaca olursa süper olur. Sonrasını düşünemiyorum 😂😂
Sonra da üşütüp hasta olun 🤦🏻♂️ Islak saçı kuruttuktan sonra hafif nemli şekilde cazibesi olabilir , öteki türlü olmaz
https://imgyukle.com/i/JYrRSf
Var evet
O olay filmlerde oluyor gerçekte inek yalamış gibi duruyor aksine kötü
Erkekler kafasına göre kurgulaniyor ama yok öyle bir şey
kesinlikle var çok seksi bir görünümü oluyor
90 larda ıslak jöle kullanımı oluyordu mesela
Yok hayır çok embesilce duruyor inek ya da başka bir hayvan yalamış gibi oluyor
Vardır.. Ben bile ıslak saçlarımla daha bı farklı hissediyorum
Evet severim bazen terleyince saçlarım çekici görünüyor ıslak ıslak
galiba var evet özellikle erkeklere daha çekici geliyor anladığım kadarıyla...
Kadının beli ince olmadıktan sonra saçları ıslak olsa ne yazar...
Herzaman ıslak saç çekici özelliği öne çıkarır ;)
kisiye gore degisiyor bazi kizlar sıçan gibi duruyor 🤣🤣🤣
Evet ama çok yağlı ve inek yalamış gibi görünüyor ama yakisana yakisiyor tabiki de.
Resimdeki kadının cazibesi var tabiki o kişiden kişiye değişir.
Eğer ki saç yapı olarak güzelse her şekilde güzeldir ancak ıslaklığın ekstra bir güzellik katacağını zannetmem.
Gök mavi mavi bu alem sahtekar dolu be abi abi😃
Bu arada son yazdığım detayları ilerisi için iyi düşünmeni tavsiye ederim hatta sana referans olması için link bile atarım da görüş kalkar.
Vay be her soruları da süper seçiliyor şu fenoların ilginç😏
Varsada ben sevmiyorum ğşüyorum😅
Evet bazen çekici olabilir
Seksi duruyor kesinlikle