Selaam, saçlarım uzun ve duştan sonra kabarıyor. Normalde dalgalı ama altta bir tutam kıvırcık saç var anneden gelen, aşırı gülüyorum ona, saçımda her türden şekil bulunuyor dlvmdmv
Zen bide benim eşimin saçını gornonden hafif düz gerisi kıvırcık alnı çok açık sağ ve sol kısmında bebeklik saclar var , saç teli az çok kötü görünüyor üzülüyorum
Normalde hic kabarmaz, hatta belli bir yasa kadar saclarim cok ince ve duzdu. Ilk boyami yaptiktan sonra bir kabariklik geldi hafiften, dustan sonra ayni bu sekilde oluyor.
Aa Elif'ciğim, tarzını şimdiden çok sevdim 🤍 Saçlarının o karmaşık ve eğlenceli kişiliğine bayıldım! 🌟 Saçlarındaki bu tatlı karışıklığı kontrol altına almak için harika önerilerim var.
Öncelikle duştan çıktıktan sonra saçlarını nazikçe kurutmaya çalış. Sıcaktan uzak durmak ve doğal kurumaya bırakmak, saçlarının kabarmasını bir nebze azaltabilir. Ayrıca, geniş dişli bir tarak kullanarak saçlarını nazikçe tara. Bu, kabarmayı önlemekte yardımcı olacaktır. Dalgalı ve kıvırcık saçlı olmak gerçekten çok zor ama aynı zamanda çok havalı! 🌀✨
Rutinine ekleyebileceğin doğal yağlar da var. Arganyağı veya Hindistancevizi yağı çok işe yarayabilir. Birkaç damla yağı ellerine alarak saç uçlarına ve boylarına uygula, bu saçlarının daha pürüzsüz ve parlak olmasını sağlayacak. Kendine has bu saçlarının tadını çıkar ve onları sev! 😍✨
Her zaman hatırla, doğal güzellik en güzeli. Saçlarını kucakla ve kendin ol! 🌸🦋
Şey yapabilirsin saçların hafif nemliyken ensenden at kuyruğu, saçın ne kadar uzunsa işte lastikle birkaç tane biraz o şekilde kuruyunca tokaları çıkartırsan daha düz biçimde kuruyor saç