Saç Bakım Islak saçların albenisi var mı? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 36 Yapay Zekaya Sor Islak saç modelinin ayrı bir havası var mı? Beğeniyor musunuz?Islak saç #EdamedaSaçBakım ♡︎𝑬𝒅𝒂𝑴𝒆𝒅𝒂♡︎ Islak saçların albenisi var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Saç Bakım konusunda 2,4b cevap paylaştı. Hayır kullanım olarak da görünüş olarak da neredeyse hiçbir açıdan iyi değil 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Saç Bakım konusunda 4,7b cevap paylaştı. Cekici yağmurda ıslanms gibiler 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 10,9b cevap paylaştı. Bazen ama genellikle tatlı ve uzun saçları tercih ediyorum 1 0 Yorumla
Tazmanyacnvr Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Beğenmiyorum. Bubfotoğrafta yağlı gibi görünüyor normalde de daha bakımsız bir görüntü oluşturuyor benim gözümde 1 0 Yorumla
ÇanakAnten Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 80% +1 yıl Yazı bu yüzden seviyorum, duş alıp dışarı kendini atmak gibisi yok. 2 0 Yorumla
kyrat Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 51% +1 yıl kadınlar her türlü albenilidir ıslak saçlara ihtiyaç yoktur 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl ne albenisi ya duştan çıktığımda bu görüntüde oluyorum zaten ıslak sıçan gibi 😂 1 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Var, nedeni de sanırım banyodan yeni çıkmış olmayı çağrıştırması. 1 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Duştan çıkınca evet ama kafayı inek yalamış gibi gezince hayır 1 0 Yorumla
istedigiyerdeyım Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 71% +1 yıl yok ben ıslak sacla dısarıya cıkamıyorum sinüzit var :D 1 0 Yorumla
SσɳKαɱҽʅყα Takip Et FenomenGuru Yaş: 27 +1 yıl Bilemiyorum ya gündelik hayatta olmaz bence 1 0 Yorumla
Phoenixes Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Islak saçların da albenisi olmaz çekici bir özelliği falan da yok bunu kim ne amaçla söylediyse yalandır 1 0 Yorumla
Cassie_Robichaud Takip Et Master Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Evet bence var. Ben beğeniyorum kendimde de. 1 0 Yorumla
Libidinous Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 89% +1 yıl Hep seksi bulmuşumdur ıslak saçlı kadınları 1 0 Yorumla
u _GerdekBasan_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 35% +1 yıl değil :DSinizüt de çok havalı :D 1 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Saç Bakım konusunda 435 cevap paylaştı. Bazen hoş bir görüntü bırakıyor gözde 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Saç Bakım konusunda 633 cevap paylaştı. Bence yok. 1 0 Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Saç Bakım konusunda 340 cevap paylaştı. Evet cok guzel. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Hayır kullanım olarak da görünüş olarak da neredeyse hiçbir açıdan iyi değil
Cekici yağmurda ıslanms gibiler
Bazen ama genellikle tatlı ve uzun saçları tercih ediyorum
Beğenmiyorum. Bubfotoğrafta yağlı gibi görünüyor normalde de daha bakımsız bir görüntü oluşturuyor benim gözümde
Yazı bu yüzden seviyorum, duş alıp dışarı kendini atmak gibisi yok.
kadınlar her türlü albenilidir ıslak saçlara ihtiyaç yoktur
ne albenisi ya duştan çıktığımda bu görüntüde oluyorum zaten ıslak sıçan gibi 😂
Var, nedeni de sanırım banyodan yeni çıkmış olmayı çağrıştırması.
Duştan çıkınca evet ama kafayı inek yalamış gibi gezince hayır
yok ben ıslak sacla dısarıya cıkamıyorum sinüzit var :D
Bilemiyorum ya gündelik hayatta olmaz bence
Islak saçların da albenisi olmaz çekici bir özelliği falan da yok bunu kim ne amaçla söylediyse yalandır
Havlu alıp kurulayasım geliyor
bence yok kötü gözüküyor
Var, hoşuma gidiyor benim.
Evet bence var. Ben beğeniyorum kendimde de.
Hep seksi bulmuşumdur ıslak saçlı kadınları
değil :D
Sinizüt de çok havalı :D
Zevk meselesi olabilir
Bazen hoş bir görüntü bırakıyor gözde
Evet ozelikle siyah saclarda
Var tabi iç gidiklsyici
Beni etkiler
Var tabi ya ıslak saç çok Seksi gözüküyo
Islak saçların bir albenisi olabilir.
Kesinlikle daha seksi
Evet var