Saç Bakım Rapunzel olmak için saçların beli geçmesi şart mı? birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Saçlarım omuzlarım da ve kendimi rapunzel gibi hissediyorum? Güncellemeler4 ay Rapunzel Rapunzel olmak için saçların beli geçmesi şart mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
guapomorena Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Beli geçmiş saçlar, beyaz at ve yakışıklı bir prens.Rapunzel olmak zor 1 1 Yorumla birsuskuncicek 4 ay Evet Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl omuzlarındayken mi? benim belimi geçmişti bi ara 😃 sanırım ilerliyorum gene o yönde bakalım 😂 1 0 Yorumla
Çiçekaçmayankaktüs Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Rapunzelin saçı kesildiğinde bile rapunzel rapunzeldi, 1 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Evet belden daha aşağısında olmalı saçlar 1 0 Yorumla
Abdurrahman00t Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Nasıl hissedersen öyle olursun. 1 1 Yorumla birsuskuncicek 4 ay Evet Yorumla
Amanoof Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl O Kezban kategorisine giriyor bence 1 1 Yorumla birsuskuncicek 4 ay Haha Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Ayaklara kadar gelmesi lazım 1 1 Yorumla birsuskuncicek 4 ay Evet ya Yorumla
Bagatur_Han Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 96% +1 yıl Evet şartttt 1 1 Yorumla birsuskuncicek 4 ay Bence de Yorumla
Ferhat0380 Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Bencede geçsin 1 1 Yorumla birsuskuncicek 4 ay Evet Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Saç Bakım konusunda 622 cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Beli geçmiş saçlar, beyaz at ve yakışıklı bir prens.
Rapunzel olmak zor
Evet
omuzlarındayken mi? benim belimi geçmişti bi ara 😃 sanırım ilerliyorum gene o yönde bakalım 😂
Rapunzelin saçı kesildiğinde bile rapunzel rapunzeldi,
Evet belden daha aşağısında olmalı saçlar
Nasıl hissedersen öyle olursun.
Evet
O Kezban kategorisine giriyor bence
Haha
Ayaklara kadar gelmesi lazım
Evet ya
Evet şartttt
Bence de
Bencede geçsin
Evet