Saç Bakım Saçlar parlak olmalı mı olmamalı mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Parlak olduğunda yağlı diyorlar. Mat olduğunda ise canlı değil diyorlar. Kafam karıştı 😅Rengin güzelliği 😍 Saçlar parlak olmalı mı olmamalı mı? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Leonardo274 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 +1 yıl Fotoğraftaki kıza üzüldüm 🥺 Bu genç yaşta kederken üzüntüden saçları yemyeşil olmuş. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Beyazlaması gerekmiyor muydu xjdmsl Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl çimlerde yürümeye çalışırken ayakkabıya bulaşan çimen rengi bu 😒 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Zevkler ve renkler tartışılmaz.
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Saç Bakım konusunda 5,5b cevap paylaştı. Parlak olmalı 1 0 Yorumla
imamınmankenkızıı Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Benim o kadar yağlı ki şu an ajan 1 0 Yorumla
TheGayDiaries Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Kişinin keyfine zevkine kalmış 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Öyle de, tam olarak doğrusu ne onu anlamaya çalışıyorum Yorumla TheGayDiaries +1 yıl Doğru ve yanlış değil ki bu kişiye göre değişen bir durum parlak durunca yağ gibi durabilir veya mat durursa cansız bu olağan bir durum Yorumla
cuckoldwnb Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl Temiz parlak da olabilir sonuçta öyle daha güzel 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Fotoğraftaki kıza üzüldüm 🥺 Bu genç yaşta kederken üzüntüden saçları yemyeşil olmuş.
Beyazlaması gerekmiyor muydu xjdmsl
çimlerde yürümeye çalışırken ayakkabıya bulaşan çimen rengi bu 😒
Zevkler ve renkler tartışılmaz.
Parlak olmalı
Benim o kadar yağlı ki şu an ajan
Kişinin keyfine zevkine kalmış
Öyle de, tam olarak doğrusu ne onu anlamaya çalışıyorum
Doğru ve yanlış değil ki bu kişiye göre değişen bir durum parlak durunca yağ gibi durabilir veya mat durursa cansız bu olağan bir durum
Temiz parlak da olabilir sonuçta öyle daha güzel
Cekici