Selam herkese,
Çok uzun süre kullanınca saçlara hasar verebiliyor. Bu hasarın önüne geçmek için neler tavsiye edersiniz?
Ben onarıcı yağ içeren maskeler ve kremleri sık sık kullanıyorum.

Selam herkese,
Çok uzun süre kullanınca saçlara hasar verebiliyor. Bu hasarın önüne geçmek için neler tavsiye edersiniz?
Ben onarıcı yağ içeren maskeler ve kremleri sık sık kullanıyorum.

İceriği doğal boyalar
Bakım yağları hindistan cevizi, özellikle Argan yağı, doğal zeytinyağı ile bakım yapmak
Birde her ay değilde böyle boyanacaksa bile seyrek aralıkla boyamak 2-3 ayda bir gibi. Saçın yiprandığını anladığın an koyu bir renge boyayıp dinlendirmek saçı
Ve muhakkak kestirmek arada uçlardan
Gelecek planım böyle uzun süredir ayda bir boyadım ve kullandığım boya açıcı özellikteydi. Bakımda yapsam saçlarım azalmış gibi hissettim.
İlla çok boyayacaksan bu şekilde koruyabilirsin yapısını vs. ama bilemiyorum bak kendimden örnek vereyim özendim zamanında 2 defa saçımı boyadım daha önce hiç boya sürmemiş bir insanım ona rağmen saçlarım yıprandı hala daha toparlayamadim ve sadece 2 defa boyadığım halde düzelmedi
Doğal kalsın bilemiyorum tabi herkesin bileceği iş ama güzelim saçlarınızı yıpratmak bazen düşününce garip geliyor insana
Sarı saç sevdam yüzünden :D kışa doğru koyuya geçip dinlendireceğim belki azalan saçlarım çoğalır
Bence en güzelini yaparsın en mantıklısı 🙈
Cevap
3Cevap
saç boyası kullanmıyorum
Yılda birkaç kez saçı doğal uzamasına bırakmak gerek. Doğal boya gibi kına kullanılabilir eğer beyaz çoksa
Saçı sıfıra vurdurdum ben
Boyamiyorum 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?