Şampuanların üzerinde yazılan iddia edilen harika özelliklerine inanır mısınız?
🎀🧴

Şampuanların üzerinde yazılan iddia edilen harika özelliklerine inanır mısınız?
🎀🧴

Bazı Yazılar İnsanlar Alsın Diye Abartı Yazilabiliyor Ama Kaliteli Şampuan Gerçekten Saça İyi Bakıyor Ben Saçlarımı 19 Mayıs 2022 de kestirdim 4 numara Maşallah şu an Çok hızlı uzama var Tabi bu şampuan dan değil en çok 😅 Saç Yapısıyla da alakalı hormonal
Şampuanların üzerinde yazılanların nihai amacı tüketiciye pazarlayıp satmaktır. Çok pahalı bir şampuan ile çok ucuz bir şampuanı nicelik bakımdan çok farkı yoktur. Şampuanların çok ciddi derecede kimyasal içerikler bulundurduğunu ve uzun vadede zarar verdiğini çoğu insan bilmez.
Biri demişti fabrikasında calişmiş hepsi tonluk kazanlarda geliyor hepsi aynı karısım paketleri ve kokuları ayrı dedi hepside sabun😂
İşte bu yorumu bekliyordum 😂😂
Yok artık saç kalmaz ya kel oluruz😂😂
Eğer öyle bir şey olursa epilasyoncular ne yapacak hepsi batar😂
Bundan sonra dikkate alacağım saolun
fazla değil lakin head soulders aldığımdan beri okurum
Neden
Kepek oldu saçlarım kaşınmaya başladım
Sözde iyi marka
Yani her saça göre değişiyor etkiler ona göre kullanmak lazım ben kepek yok iken naneli diye alırsam olacağı buydu demek ki
Olabilir ama bir Bioblasın şampuanları güzel
Ben ithal olabilen şampuanlara bakıyorum ama onu denerim elbette.
Pekala iyi günler 😅
Cevap
10Cevap
Tabii ki de inanırım etkisi var demekki yoksa adamlar niye o kadar ambalaj yazsınlar.
Ya da pahalılığına göre kalitesini ölçmek mi gerekir çünkü her ürün memnuniyet sağlamıyor
Yani bazen inanırım ama bazıları çok abartıyor mesela fiyatı 40-50 dünyanın bir numarası gibi yazılar oluyor.
İnanmıyorum tabi, reklamın iyisi kötüsü olmaz sonuçta, çok şeyler vaat ediyorlar ama gerçekten iyi olan çok az marka var.
İnanmıyorum ama yine de üzerindeki yazıya göre alıyorum 🤦🏻♀️
Birisi diyor ki hepsi sıvı sabunmuş😂
Bencede canım😂
İnansakta, inanmasakta o yazılar bir nebze mutlu ediyor insanı, pazarlık için insanlara sanki mucize gibi satıyorlar işte napıcan cezbedecek bir reklam onlar için halbuki, hiç bir etkisi yok temizlemekten başka ama bakım yaparsan saçlarına o zaman bir etkisi olur.
Bilmiyorum. Bir dünya şey yazıyorlar ama sonuçta kimyasal dolu şeyler. Ne kadar faydalı olabilir ki bu kadar kimyasal şeyler.
Pek inanmasam da belki ise yarar diye şansımı bir denerim
Hemen hemen hiçbir ürünün üzerinde yazanlara inanmam
İnanmam kokusu güzelse alırım hicde bı fark olmaz😬
Ticari hiç bir ürüne inanmam
Asla dedikleri etkiyi görmedim.
Hayır içerisindekilere inanırım
Hayır hepsi aynı o yüzden sadece kokusuna bakarım.
Çok inanmıyorum fakat dikkat etmeye çalışıyorum
Şampuan yazısını okurum sadece
reklam amaçlı kandırabilirler
İnanmam
Okumadan kalpten inanıyorum
Çok fazla inandırıcı değil bence
Gerçek değiller
Üstünde yazana inanmam kesinlikle
Hepsi yalan
Köpursun yeter
İnanmam amaç reklam sadece
İnanmıyorum