merhaba arkadaşlar saçlarımızı yıkamak uygun şampuanı kullanmak bazen yeterli olmuyor saçın parlak şık ve sağlıklı olması için saç bakım ürünleri gerekli olabiliyor. Peki siz saç bakım ürünü kullanıyor Musunuz? Argan yağı, saç serumları gibi?
Ben saç bakımıma mümkün olduğunca dikkat eden birisiyim çünkü saçlarım çok çabuk yıpranıyor bu sebeple uzun süre, ürünler denedim. Evde yapılan karışımları denedim ama çok vaktimi alması birde anlık, yani sadece saçımda olduğu sürece saçımı güzel gösteriyor olması beni rahatsız etti. Bu sebeple kalıcı olacak ve evde kısa sürede yapabileceğim bir şeyler ararken intense keratin kullananların kalıcılığından memnun olduğunu okudum bende denemek için aldım ve sonuç çok güzel. Saçlarım tam istediğim gibi canlı duruyor ürünlerin uygulaması kolay en önemlisi de etkisi kalıcı oluyor. tavsiye ederim
evet, haftada 1 gün banyodan yarım saat önce hindistan cevizi yağı sürüyorum. Saçlarım uzun olduğu için banyodan sonra taramayı kolaylaştırıcı bir ürün kullanmam gerekiyor, şimdilik elseve'in bir serumunu kullanıyorum. Düz saçlıyım bu serum biraz hacim veriyor ve yumuşatıyor memnunum.
Saçın koyu renkse elidorun esmer parlaklık şampuanını önerebilirim. Saçın koyu renk değilse elidorun pembesi de acayip saç parlatıyor tavsiye ederim :) Onun dışında urban care'in shake n repair adlı keratinli (mor kapaklı) olan köpüğünü öneririm o da çok güzel saçı besliyor ve parlatıyor. Elseve'in mucizevi bakım iksiri de ayrı güzel :) benim önerilerim bunlar.
Elidor bakim kremi var da bu bakim kremleri saçı sonduruyor bir işe yaramıyor hint kınasi yumuşacık yapiyor daha faydalı buldum yaglardan tiksinirim sacimda yumurta maskesi zeytinyağı süreni duysam da.
Hindistan cevizi yağı ce arada bir evin ve bepanthen saç ampullerini badem yağını karışım yapıp sürüyorum
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Argan iyi ama pahali bazen kullaniyorum Son 1 senedir hem uygun hemde saci parlak gosterio diue elsese muziceevi yagi kullaniyorum.. her dustan sonra sacimi kurladigimda hemen hemen
Saç köpüğü dışında bir şey sürmüyorum saçıma o da şekil vermek için. Şampuanda sarımsaklı veya zeytinyaglı doğal ürünleri tercih ediyorum, ipek gibi yapıyor saçı.
Ben kullanıyorum saç bakımı için uraw kozmetiğin saç keratin sütünü tavsiye ederim yıpranmış saçlarımı onardı güçlendirdi. Ve kesinlikle bitkisel bir şampuan kullanmak ciddi derecede önemli arkadaşlar tavsiye ederim sizlere
slmm kızlar bende liquid keratin ürünü kullandım ve yıpranmış saçlarımı onarım konusunda çok iyi geldi ve iyiki almışım diiyorum deneyinn benm saçım gibi yıpranıyssa boyadan sonra denyin kesinlikleee
En İyi Cevaplar