Saç Bakım Saçlarınız şampuan reklamında oynayacak kadar göz alıcı mı? birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Saçlarınızla şampuan reklamında oynayabilir misiniz? Güncellemeler+1 yıl Reklam Saçlarınız şampuan reklamında oynayacak kadar göz alıcı mı? Cevapla Şampuan Soruları Şampuan Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Saç Bakım konusunda 2,4b cevap paylaştı. Hayır o kadar değil keşke öyle olsa 0 0 Yorumla
Zat-ı_Şahane_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 57% +1 yıl BUnlarda şop old. Icin nur topu gibi parliyor saçlari.. benim saclarim gur ve kalin dolgun yani, guveniyorum saclarima sjsjsj 1 0 Yorumla
almilaaakainat Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 43% +1 yıl şampuana gelene kadar bakım yaptığım malzemelerin reklamında oynasam daha çok para kazanırım herhalde 😂 0 0 Yorumla
TauredKraliçesi Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Bir keserim saçlarımı öyle parlar öyle canlanır ki. Şampiyon reklamına koy şampiyonada oynarız yani. :) 0 0 Yorumla
SalvioHexia Takip Et Master Yaş: 38 , eic 82% +1 yıl saçlarım güzel ama o kadar da güzel olduğunu düşünmüyorum :D 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Saç Bakım konusunda 369 cevap paylaştı. O kadar da değil 0 0 Yorumla
Keslerr Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Bilmem sence? 0 6 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Ünlü olunca beni unutmaaa Yorumla Keslerr +1 yıl Hiç görmesem de seni hissettiğim şeyleri asla unutmam 🌹❤️😘 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Vaoww Yorumla Keslerr +1 yıl Ya gülüm Nasılsın görüşmeyeli? Akşamları yatmadan önce çiçek kokulu dualar ediyor musun bana? Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Iym sağlıgına duacı sen Yorumla Keslerr +1 yıl Dua ettiğini duydukça daha da iyi oluyorum 🙂 Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Görseldeki model kim 0 2 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Cemre baysel Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl Gülüşü güzelmiş 🙃 Yorumla
Winchester1897 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Şampuanlamazsanız böyle olur reklamında oynamalı 0 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Saç Bakım konusunda 622 cevap paylaştı. maalesef 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hayır o kadar değil keşke öyle olsa
BUnlarda şop old. Icin nur topu gibi parliyor saçlari.. benim saclarim gur ve kalin dolgun yani, guveniyorum saclarima sjsjsj
şampuana gelene kadar bakım yaptığım malzemelerin reklamında oynasam daha çok para kazanırım herhalde 😂
Bir keserim saçlarımı öyle parlar öyle canlanır ki. Şampiyon reklamına koy şampiyonada oynarız yani. :)
saçlarım güzel ama o kadar da güzel olduğunu düşünmüyorum :D
O kadar da değil
degıl kanka :D
Aman onlarda bir sürü efektli yani
Bilmem sence?
Ünlü olunca beni unutmaaa
Hiç görmesem de seni hissettiğim şeyleri asla unutmam 🌹❤️😘
Vaoww
Ya gülüm
Nasılsın görüşmeyeli?
Akşamları yatmadan önce çiçek kokulu dualar ediyor musun bana?
Iym sağlıgına duacı sen
Dua ettiğini duydukça daha da iyi oluyorum 🙂
Görseldeki model kim
Cemre baysel
Gülüşü güzelmiş 🙃
Evet.
Şampuanlamazsanız böyle olur reklamında oynamalı
Evet öyle
değil
Sanmıyorum
maalesef
Kelim.