Saç Bakım Bütün saç örgülerini biliyor musunuz, kendinize örebilir misiniz? serimiyy Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Bütün saç örgülerini biliyor musunuz, kendinize örebilir misiniz? Bütün saç örgülerini biliyor musunuz, kendinize örebilir misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Saç Bakım konusunda 2,4b cevap paylaştı. Hayır sadece bir tanesini yapabiliyorum kendime oda çok basit zaten ama hepsini bilmek isterdim 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 10,9b cevap paylaştı. Bilmiyorum sevgilim olsaydı öğrenirdim 0 0 Yorumla
Aes-Sadai Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 60% +1 yıl Hiç bilmiyorum küçükken annem uğraşmamak için sadece uyduruk at kuyruğu yapardı öğreten olmadı, benim de çok ilgim yok 1 0 Yorumla
Busrrrrrr Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 93% +1 yıl Örgü özürlüyüm ne başkasına nede kendime öremiyorum. Başına çorap örmek dersen onu kendi kendime mükemmel yapıyorum ama🤦🏼♀️😀 0 0 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Ay yok ya neredeee, sadece normal örgü yapabiliyorum. Ailemde de bilen olsa balık sırtı falan yaptırırdım sürekli :/ 0 0 Yorumla
BayanOlric Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Saçlarım çok uzun kolumun dermanı kalmıyor kendime örmeye çalışınca artık çabalamayı bıraktım:) 0 0 Yorumla
Odunumsuİnsan Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Önceden örüyordum şekilli şukullu. Başkalarınkini örmek daha kolay. 0 0 Yorumla
seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Kendi saçımı da istedgm gbi oruyorum başkalarının saçlarını da istedg şekil orebiliyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 ay Hepsini bilmem ama balık sırtı ve klasik üç telli örgüyü kendime rahatça yapabilirim. 0 0 Yorumla
bubanayapılırmıbe Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 98% +1 yıl Örgu sevmedigim icin hic bakmadim 0 1 Yorumla serimiyy +1 yıl Ben seviyorum ama öremiyom Yorumla
BiRMeraklıGenç Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 84% +1 yıl Bilmiyorum. Öremem çünkü saçım kısa. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hayır sadece bir tanesini yapabiliyorum kendime oda çok basit zaten ama hepsini bilmek isterdim
Bilmiyorum sevgilim olsaydı öğrenirdim
Hiç bilmiyorum küçükken annem uğraşmamak için sadece uyduruk at kuyruğu yapardı öğreten olmadı, benim de çok ilgim yok
Örgü özürlüyüm ne başkasına nede kendime öremiyorum. Başına çorap örmek dersen onu kendi kendime mükemmel yapıyorum ama🤦🏼♀️😀
Ay yok ya neredeee, sadece normal örgü yapabiliyorum. Ailemde de bilen olsa balık sırtı falan yaptırırdım sürekli :/
Saçlarım çok uzun kolumun dermanı kalmıyor kendime örmeye çalışınca artık çabalamayı bıraktım:)
Önceden örüyordum şekilli şukullu. Başkalarınkini örmek daha kolay.
Kendi saçımı da istedgm gbi oruyorum başkalarının saçlarını da istedg şekil orebiliyorum
Hepsini bilmem ama balık sırtı ve klasik üç telli örgüyü kendime rahatça yapabilirim.
Yok normal örgü dışında yapamıyorum 🤣
Örgu sevmedigim icin hic bakmadim
Ben seviyorum ama öremiyom
1 ve 4 çok ciciymiş🙂
Normal örgü biliyorum sadece
Sadece düz örgü biliyorum.
Öremem, düz örebilirim en fazla
Bilmiyorum. Öremem çünkü saçım kısa.
normal tek örgü yapabilirim
Hayır
yok hepsini bilmem