Güzellik & Bakım Kendi saçınızı örebiliyor musunuz? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 64 Yapay Zekaya Sor Kendi saçınızı örebiliyor musunuz?#EdamedaSaç 💮 ℰ𝒹𝒶𝓂ℯ𝒹𝒶 Güncellemeler+1 yıl Güncel 🎀 Kendi saçınızı örebiliyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı. Selam gadası 🙃Kadınlar bu konuda oldukça başarılı olabiliyor. 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı. Yapamıyorum ya çok uğraşıyorum ama hayır 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Saçlarımı örmüyorum ama bakım kendim yaparım 1 0 Yorumla
Coraline-0 Takip Et FenomenGuru Yaş: 22 +1 yıl Yapabildiğim tek şey babannr örgüsü. Kendime zorla yapıyorum bunu da ki zaten basit bir model.😃 1 0 Yorumla
eniştegtnteşte Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Orta okulda örerdim kimse inanmazdı benim öldüğü me elastik tim baya şimdi kızıma yapıyorum. Kendime istesem de öremem kalmadı o sabr 1 0 Yorumla
TauredKraliçesi Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Bir iki kez örmüştüm. Yapabiliyorum <3 :) Ama profesyonel ne kadar oluyor onu bilemiyorum. :) 1 0 Yorumla
SalvioHexia Takip Et Master Yaş: 38 , eic 82% +1 yıl kendi saçımı örmeyi hiç denemedim ama saç örmeyi biliyorumdur bir örmeyi deneyem bakalım ne olacak :D 1 1 Yorumla SalvioHexia +1 yıl olmuyo öremiyom göremiyom ki :Dsen benim saçımı ör bende senin saçını örem :D Yorumla
nağmeyusracglyn Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Evet her türlü örgüyü kndi saçıma kndim uygulayabiliyorum😎 3 0 Yorumla
BuzlarTrileçesi Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 50% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 388 cevap paylaştı. Düz örgü örerim. Balık sırtı, mısır örgüsü vs yapamam. 1 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Evet hem de incecik yaparım arkaları bile😂 saçım az güzel görünmüyor diye yapmadım yıllardır 1 0 Yorumla
u Hayatİstanbul77 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 464 cevap paylaştı. Evet kendi saçımı örebiliyorum, balik sırtı filan en çok kullandığım model.. 1 0 Yorumla
Sevenlerinsesi Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 94% +1 yıl Saçlarim uzun olduğu için kendi saçımi çok sıkı oremiyirim 1 0 Yorumla
XxlAYUBOĞAN Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Bir insan nasıl bu kadar saça zaman ayırıp işsiz olabilir ahah 1 0 Yorumla
seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Evet her çeşit örgüyü yapabiliyorum kendi saçıma ☺️ 1 0 Yorumla
bilinmeyen_kisi09 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 64% +1 yıl balık sırtı hariç kendin örüncede çok ta özenilmiiş durmuyor 0 0 Yorumla
Canselays Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 86% +1 yıl Normal düz örgü örüyorum anca balıksırtı falan yok yani 0 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. Evet hemde çok güzel.. 1 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Erkek olduğum için No 😅 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 829 cevap paylaştı. sadece at kuyruk 1 0 Yorumla
Mariposita_Humana Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 88% +1 yıl Örüyorum da sıkı bir görünüm yakalayamıyorum 😝 1 0 Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Evet her gün örüyorum sen öremiyormusun 🙃 1 0 Yorumla
emineh Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 337 cevap paylaştı. sanirim hayir hahdhshs 1 0 Yorumla
İk4126 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 88% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 411 cevap paylaştı. Örüyorum ama sacım kısa cok basıt 1 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,8b cevap paylaştı. Hayır :DKendi haline bırakıyorum 1 0 Yorumla
serimiyy Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hayırr 0 0 Yorumla
leila_imranova Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Hayır. Saçımla bir şey yapamıyorum😂 0 0 Yorumla
Black1diamond Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Örerim ama arkalar pek düzgün olmaz 0 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. evet örerim 1 0 Yorumla
ayşe_28 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 413 cevap paylaştı. Evet😊 0 0 Yorumla
Şokagirenbimkasiyeri Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 384 cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Selam gadası 🙃
Kadınlar bu konuda oldukça başarılı olabiliyor.
Yapamıyorum ya çok uğraşıyorum ama hayır
Saçlarımı örmüyorum ama bakım kendim yaparım
Yapabildiğim tek şey babannr örgüsü. Kendime zorla yapıyorum bunu da ki zaten basit bir model.😃
Orta okulda örerdim kimse inanmazdı benim öldüğü me elastik tim baya şimdi kızıma yapıyorum. Kendime istesem de öremem kalmadı o sabr
Bir iki kez örmüştüm. Yapabiliyorum <3 :)
Ama profesyonel ne kadar oluyor onu bilemiyorum. :)
kendi saçımı örmeyi hiç denemedim ama saç örmeyi biliyorum
dur bir örmeyi deneyem bakalım ne olacak :D
olmuyo öremiyom göremiyom ki :D
sen benim saçımı ör bende senin saçını örem :D
Evet her türlü örgüyü kndi saçıma kndim uygulayabiliyorum😎
Düz örgü örerim. Balık sırtı, mısır örgüsü vs yapamam.
Evet hem de incecik yaparım arkaları bile😂 saçım az güzel görünmüyor diye yapmadım yıllardır
Evet kendi saçımı örebiliyorum, balik sırtı filan en çok kullandığım model..
Saçlarim uzun olduğu için kendi saçımi çok sıkı oremiyirim
Bir insan nasıl bu kadar saça zaman ayırıp işsiz olabilir ahah
Evet her çeşit örgüyü yapabiliyorum kendi saçıma ☺️
Çocukluğumdan beri pek sevmem
balık sırtı hariç kendin örüncede çok ta özenilmiiş durmuyor
Normal düz örgü örüyorum anca balıksırtı falan yok yani
Balık sırtı yaparım çok güzel hep de kendim yapardım çocukken
Evet örebiliyorum gayet basit.
Evet hemde çok güzel..
Benim saçlarımla çok zor.
Erkek olduğum için No 😅
Evet ama güzel olmuyor