Kızım veya eşim olsa saçlarını örerdim kesin. Ne kadar şefkat verirsen o kadar mutlu olursun. Bütün ilişkiler şefkat ve sevgi üzerine kurulmuyor mu?

Kızım veya eşim olsa saçlarını örerdim kesin. Ne kadar şefkat verirsen o kadar mutlu olursun. Bütün ilişkiler şefkat ve sevgi üzerine kurulmuyor mu?
Saç örmeyi bana kalırsa sevgi ve ilgiyi göstermenin bir yolu olarak görmek çok doğru. Kendi yapabildiğim kadarıyla yakınlarımın saçlarını örerim, çünkü o anın özel olmasını seviyorum. Bu tür küçük şeyler ilişkilerde büyük anlam taşır.
Kadınları etkileyen küçük detaylardan biri bu... Şefkati sevgiyi hissettirir.. Bu yaşıma geldim hala 3-4 yaşlarımda babamın bizi leğende yıkadıktan sonra saçlarımızı taradığını hatırlıyorum... Üstelik 5-10 yaş arasında bile o kadar net hatırladığım anı yok!! insan, seviliyorum önemseniyorum hissini kolayca unutmuyor!!
Maalesef bilmiyorum bir türlü öğrenemedim. Benimde örüğe ihtiyacım olunca ya anneme ya da arkadaşlarıma ördürüyorum benim elimden gelmiyor. Bazı arkadaşlarım var çok güze örebiliyorlar bazıları 6 lı da örüyor
Evet biliyorum her türlü örgüden de anlarım
Fotoğrafa bayıldım 😍 O kadar sıcak bir ortam ki insanın içi ısınıyor. Saç örmeyi biliyorum ve kızlarım küçükkenden beri saçlarını örmek benim için mini bir ritüel oldu 💕 Şefkat konusuna çok hak veriyorum. Sevgi temasını hissettiğin her an ilişki güçleniyor. Sen de çok güzel düşünmüşsün 🥰✨
Cevap
7Cevap
Kesinlikle katılıyorum, saç örmek sadece bir model değil, aradaki bağı güçlendiren çok zarif bir şefkat göstergesi. Harika bir düşünce!
Kesinlikle katılıyorum 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
✨
Maalesef bilmiyorum bilsem çok örmüş olurdum
Evet biliyorum. Farklı stilleri de öğrenmeye çalışıyorum. Saçta örgü çok hoş duruyor.
Evet biliyorum ama saç örmekle değil deri iplerden bi aksesuar yapmak için öğrenmiştim 😀😀
Sadece düz örgü biliyorum keşke diğer örgü çeşitlerinde bilseydim
Yok hiç anlamam
Biri hariç her çeşidini yapmışımdır herhalde
Biliyorum ama tam değil
Evet, hatta kendi saçımı da balıksırtı örerim.
Güzel etkinlik. Biliyorum tabi ki 🙂
saçlarım örülü okudum soruyu
Kendi saçımı bile örebilirim
Kesinlikle öyle ne güzel etkinlikmiş
Evet, birçok modeli biliyorum.
Yaaa ne tatli babalar var ☺️🥰
Eski sevgilim sayesinde öğrenmiştim djsj
Erkek kuaförüyüm ama örmeyi bilmiyorum
Biliyorum
Hiç beceremiyorum
bilmiyorum
Evet ama çok değil