Saç Bakım İkiziniz olsaydı saçlarınızı aynı renge boyar mıydınız? birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor İkizinizle aynı renk saçlara sahip olmak? Güncellemeler+1 yıl Ikiz saclar İkiziniz olsaydı saçlarınızı aynı renge boyar mıydınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Coraline-0 Takip Et FenomenGuru Yaş: 22 +1 yıl Farklı olmamız daha iyi olurdu. Bu yüzden hayır. 0 0 Yorumla
SadePirincPilavı Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Neden kendi bacağıma sıkayim canımiz sıkılınca o benim yerime işe giderdi ben onun yerine falan güzel olurdu xmcm 0 0 Yorumla
Myİdea1 Takip Et Xper 4 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Ben kendine has bir insanım istemezdim.İkizler genelde zıt karakterli oluyor, bu yüzden istememe ihtimalleri yüksek. 0 0 Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Hayır ya o mavi yaptı diye bende mi yapacağım mümkün teminat ondan farklı olmaya çalışırım. 0 0 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl İkizim var ve saçlarımızı hiç boyamadık, aynı zaten. 😄 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl farklı olabilmek için elimden geleni yapardım ben o sarı oluyorsa ben siyah olurdum 0 0 Yorumla
The-Lara Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Saçımı boyamıyorum ama ikizim olsa da öyle bir şeye gerek duymazdım 0 0 Yorumla
Blondesmann Takip Et Master Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Tersine boyatırdım daha cool olurdu 😎 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Saç Bakım konusunda 369 cevap paylaştı. Hayır kesinlikle. 0 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl O benimle aynı renge boyasın :D 0 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Saç Bakım konusunda 622 cevap paylaştı. olabilir ve çok güzel bir soru 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Farklı olmamız daha iyi olurdu. Bu yüzden hayır.
Neden kendi bacağıma sıkayim canımiz sıkılınca o benim yerime işe giderdi ben onun yerine falan güzel olurdu xmcm
Ben kendine has bir insanım istemezdim.
İkizler genelde zıt karakterli oluyor, bu yüzden istememe ihtimalleri yüksek.
Hayır ya o mavi yaptı diye bende mi yapacağım mümkün teminat ondan farklı olmaya çalışırım.
İkizim var ve saçlarımızı hiç boyamadık, aynı zaten. 😄
farklı olabilmek için elimden geleni yapardım ben o sarı oluyorsa ben siyah olurdum
Saçımı boyamıyorum ama ikizim olsa da öyle bir şeye gerek duymazdım
Tersine boyatırdım daha cool olurdu 😎
İkizim olsaydı çok daha farklı olurdu
Hayır kesinlikle.
O benimle aynı renge boyasın :D
olabilir ve çok güzel bir soru
Hayır
boyamam
Boyamazdım
ne güzel olurdu
gerek yok
Boyardım