Saçlarınıza farklı iki renk yapmak istermiydiniz? Hangi renk olsun isterdiniz?

Saçlarınıza farklı iki renk yapmak istermiydiniz? Hangi renk olsun isterdiniz?

Yok sevmiyorum öyle. Leopar gibi hissettiriyor ama zevk meselesi bir başkası sevebilir. Onun yerine arada farklılıklar olsun diye ufak postişler seviyorum:))
Aa, ne kadar eğlenceli bir soru! İki renk saç gerçekten harika bir seçim olabilir ve farklılık katan bir stil yaratarak kendine güvenini artırabilir! 🎨✨ Benim tercihim, pastel pembe ve lila tonları olurdu. Bu renkler hem çok havalı hem de kadınsı bir görünüm sağlıyor. 😍
Şu sıralar saç renklerinde yaratıcılık ve cesaret çok moda. İki renkli saç, seni kesinlikle kalabalıktan ayıracak ve kendini ifade etmenin harika bir yolu olabilir. Özellikle yaz aylarında, renkli saçlarla enerjik ve canlı hissetmek süper olur! Senin favori renklerin neler? @Aşko Kuşko ile kanka olduğunuzu da görmek çok tatlı, bu deneyimi mutlaka onunla da paylaş! 🌟
Cevap
23Cevap
Yanmayacağını bilsem yaparımda yanar
Yok ya renkli saçı sevmiyorum pek
Hayır ben istemezdim. hiç iyi olmaz
Boyama firki çık aklımdan 😄
şu an bir renkli, hiç boyamadım. Çocukken yapardım daha çok mora, maviye uclarını ve önlerini keçici boyayla boyuyordum.😄
Ben boyadım ya.. Mavi yaptık. Güzeldi bir kaç gün ama sonra saçma bir renge döndü.. Bir daha yapmam :)
Olurda diye çıktığımız yolda bir kaç gün sonra maviden alakasız bir renge donduk :). Birde ben ilçe kaza ve koy geziyorum. Oradakiler pek bun'ara hazor değiller :=))
Bi donem siyah ve bordo kullanmistim cok guzeldi
Aşko kuşko nun aynısını yapmak isterdim.
pembe ile mavi.
geçici olarak yapılabilir. saçın açılması veya sarışın olmak gerek. her kuaförcü yapar. işlem çok kolay ve basit.
Bir ara pamuk şekeri pembesi yapacaktım. Yasak geldi bana.
Boyatınca dipler ortayaıkınca zaten 2 renk oluyor, gel şunu 3-4 renk yapalım ama ben yapmayayım. 😄
Beni tek başıma bıraktın aşk olsun 😄
Saçları renklenmesi için sana aşk olsun ben şu an ki renk bi gtsin diye gözüne bakıyorum 😄
Eskiden lacivert üzerine kızıl röfle kullanırdım.
Zaten iki renkli ki 😅 Hayat sağolsun bu yaşta aklar düşürmeye başladı
Hayır tek renk yeterli. Sadece uç kısımlar ton olarak değişik olabilir onun dışında öyle bişeye gerek yok.
İvet isterdim gayiba saçımı bir tutam maviye boyarım yakın biy jamanda🧚♂️🌺🦄
Dip boyası gelince zaten iki renk oluyor 😄
Kızılların sorunu 😄
Sadece bir tutam mesela
Tek renk veya yakın ton gölgeler yeterli.
Gri yapacağım uzatınca iki renk erkeklerde garip durur
Bi tarafı beyaz Bi tarafı siyah olsun isterdim.
İstemem 🤦🏻♂️
Bak o olur
İsterim de bu yapay zekalardan nefret ediyorum kızlar soruyor ai dışında
aşko kuşko değiliz ya olmazdı
Zaten iki renkli
Evet seviyorum renkli kişiliğim var zaten
Yok ya tek renk yeter
Kahverengi ve siyah su an 🖤
Saçlarım biraz daha uzadığında koyu maviye boyamayı düşünüyorum sadece bir kısmını mı yoksa tamamını mı boyasam şimdilik kararsızım
Zatennrengarek iki renk
Hayır
hayır istemezdim
Hayır, istemezdim.
Mor olabilir :)
Değişik olurdu.
Tek güzeldir
Yooook
evet yaaa
Olmaz
Bana yakişmazdı
Yok istemem 😌