Saç Bakım Gösterişli saç aksesuarlarınız var mı? birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Saç aksesuarı kullananlar? Güncellemeler+1 yıl Saclar Gösterişli saç aksesuarlarınız var mı? Cevapla Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Myİdea1 Takip Et Xper 4 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Benim saç aksesuarı takıntım var.Dandik şeyler değilde taşlı tuşlu pahalı aksesuarlar seviyorum saçta. 2 3 Yorumla Skol85 +1 yıl Senin saçların gösterişli zaten başlı başına... Yorumla Myİdea1 +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Skol85 +1 yıl Rica ederim Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl #selamgençlik 🍀🍀Tam benim ilgi alanım, ihtişamlı saç aksesuarlarını takmayı çok seviyorum..🌟🌟#tubasueda 🍀🍀 0 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl görseldeki gibi olmadığı kesin dlfkmgd :D 0 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 38 , eic 86% +1 yıl küçük küçük tokalar takarım bazen canım 0 1 Yorumla aysekaptan +1 yıl www.dikkatkesil.com/kucuk-bebek-cit-cit-toka-10-lu-paket-1-adet-p50004lyk Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Benim saç aksesuarı takıntım var.
Dandik şeyler değilde taşlı tuşlu pahalı aksesuarlar seviyorum saçta.
Senin saçların gösterişli zaten başlı başına...
Teşekkür ederim
Rica ederim
#selamgençlik 🍀🍀
Tam benim ilgi alanım, ihtişamlı saç aksesuarlarını takmayı çok seviyorum..🌟🌟
#tubasueda 🍀🍀
Tabi ki var çiçek
Bana ters öyle şeyler
saç bandanam var :D
Tel toka falan takarım en fazla.
görseldeki gibi olmadığı kesin dlfkmgd :D
küçük küçük tokalar takarım bazen canım
www.dikkatkesil.com/kucuk-bebek-cit-cit-toka-10-lu-paket-1-adet-p50004lyk