Saç Bakım Saçınıza aksesuar takar mısınız? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 56 Yapay Zekaya Sor Saç aksesuarı kullanıyor musunuz? (toka değil, aksesuar)#Edamedasaçbakım 💇♀️ #Maruderm ✨ Güncellemeler+1 yıl #SS 😘 Saçınıza aksesuar takar mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
_rüz_gar_ Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl eda bu saçlarla neden bu kadar uğraşıyorsun ;) 1 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl İşimi yapıyorum. Yorumla _rüz_gar_ +1 yıl pardon, mesleğini bilmiyorum, mesajın kapalı bu arada... Yorumla
Bischocolata Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Dublin zirkon taşlı saç aksesuarı kullanıyorum bazen. 1 0 Yorumla
Tartini Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Hayır sadece toka, taç vs takarım onun dışında takmadım. 1 0 Yorumla
yaren9703 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Bazen extra sirin gorunmek istedigimde kurdele takiyorum 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aklar düştü kır saçlı oldum aksesuar sayılır mı 🤔 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Sayılsın :d Yorumla
Bidolutatlılık Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Bazen taç takıyorum ama nadiren :D <3 1 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Hayır kafama tokadan başka bir şey takmam 1 0 Yorumla
LostThrones Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Sunroof taktırdım. 1 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl O ne Yorumla LostThrones +1 yıl Google yaz. Şu an görüntü paylaşamıyorum. Yorumla Edameda06 +1 yıl Oky. Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl hayır canim 1 3 Yorumla aysekaptan +1 yıl https://www.hobbyparty.com.tr/cit-cit-toka cocukken bunları severdim canim Yorumla aysekaptan +1 yıl @edameda06 Yorumla Edameda06 +1 yıl 😂👍🏻 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
eda bu saçlarla neden bu kadar uğraşıyorsun ;)
İşimi yapıyorum.
pardon, mesleğini bilmiyorum, mesajın kapalı bu arada...
Dublin zirkon taşlı saç aksesuarı kullanıyorum bazen.
Hayır sadece toka, taç vs takarım onun dışında takmadım.
Bazen extra sirin gorunmek istedigimde kurdele takiyorum
Aklar düştü kır saçlı oldum aksesuar sayılır mı 🤔
Sayılsın :d
Yok sonra çıkarması zor oluyo.~☆
Genelde kısa saçlıyim
Bazen taç takıyorum ama nadiren :D <3
Hayir, toka kullanirim.
Her kadında güzel durmuyor
Hayır kafama tokadan başka bir şey takmam
Sunroof taktırdım.
O ne
Google yaz. Şu an görüntü paylaşamıyorum.
Oky.
hayır canim
https://www.hobbyparty.com.tr/cit-cit-toka cocukken bunları severdim canim
@edameda06
😂👍🏻
Sade kullanıyom
Toka dahi takmam pek
Hayır takmam 😂
Bazen
Bir zamanlar evet ☺️
Kullanmıyorum hayır
Seviyorum evet