Saç Bakım Saçınıza aksesuar takar mısınız, saçları güzel gösteriyor mu? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Sizce saça aksesuar takmak saçları daha dikkat çekici ve güzel gösteriyor mu?#Edamedasaçbakım 💇♀️ Güncellemeler+1 yıl Süper soru 🎀✨ Saçınıza aksesuar takar mısınız, saçları güzel gösteriyor mu? Cevapla Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 10,9b cevap paylaştı. Hayır hiç takmam 1 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Peruk takmayı düşünmeye başladım sayenizde.🤣🤣🤣🤣 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl 😀😂 Yorumla
Yadelina Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Takmadım ama Güzel duruyor takmayı istiyorum 1 0 Yorumla
aynadakiajan Takip Et Master Yaş: 45 , eic 51% +1 yıl Şöyle bir şey var seksiden çok sempatik kılıyor saça takılan aksesuarlar minnoş yapıyor 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Saç Bakım konusunda 633 cevap paylaştı. Aralara beyaz serptim güzel duruyor 😂 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣 🤣 Yorumla
Soğukkışsabahı Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Görseldeki aksesuar güzel durmuyor bence.. ama güzel olan aksesuarlar takılabilir. 1 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Takmam. Bana yakışmıyor ve ben sevmiyorum. 1 0 Yorumla
babysharkSmom Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Bandana kullanırım bazen. taç takmayı da severim 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Saç Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. takmaktan hoşlanmam pek 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Saç Bakım konusunda 622 cevap paylaştı. güneş gözlüğü olabilir canım 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hayır hiç takmam
Peruk takmayı düşünmeye başladım sayenizde.
🤣🤣🤣🤣
😀😂
Takmadım ama Güzel duruyor takmayı istiyorum
Şöyle bir şey var seksiden çok sempatik kılıyor saça takılan aksesuarlar minnoş yapıyor
Aralara beyaz serptim güzel duruyor 😂
🤣 🤣
Görseldeki aksesuar güzel durmuyor bence.. ama güzel olan aksesuarlar takılabilir.
Takmam. Bana yakışmıyor ve ben sevmiyorum.
Bandana kullanırım bazen. taç takmayı da severim
Kadina hersey yakisir edacim
takmaktan hoşlanmam pek
Takanlar var hoş duruyor bazılarında.
güneş gözlüğü olabilir canım
Takmam
aksesuar takmayı sevmiyorum