Saçta kırık varsa buna rağmen yine de uzar mı?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Saçta kırık varsa buna rağmen yine de uzar mı?
Saç kırıklarını mutlaka aldırın. Saçın hızlı uzamasında önemli bir etkiye sahip. Saç uzmanlar üç ayda bir saç kırıklarını almayı öneriyor. Saç için uygun şampuanı seçin. Artık neredeyse her saç yapısına uygun şampuan bulmak mümkün. Paraben içermeyen şampuan içerisine yağlar ekleyerek şampuanın içeriğini zenginleştirebilirsiniz. Özellikle argan yağı ve çam terebentin yağı saçı hızlı uzatır. Zeytinyağı, ayçiçek yağı, Hint yağı, lavanta yağı ve avokado yağını eşit ölçeklerde karıştırın. Üstüne aynı ölçekte bal ilave edip, saçınıza sürün. 30 dakika bekletin. Sonra iyice durulayın. Saç düzleştirici ürünler saçı çok kırıyor. Eğer her gün saç düzeltmek zorundaysanız uzmanlar, bunun yerine fön kullanmayı öneriyor.
Uzasada çok sağlıksız uzuyor maalesef tararken bile o kırıklar kopma aşamasındalar ppdeki saçlar komple kırık dolu ve doğal hali şekillendirmedim duruşunun ne kadar kötü olduğu bellidir kırıklardan bende kestirmicektim başka bir sebepten dolayı kestirdim 1 ay öncesinde ama iyi ki kestirmişim rahatladım çünkü 1 2 kırık var ama onlar kalan mı yoksa sonradan mı kırıldı bilmiyorum ama çoğaldığında uçlarından aldırıcam bundan sonra çoğu kişi uzamaz diyor
Cevap
5Cevap
Uzar ama tabii ki daha yavaş uzar
Haklısın aslında, olabilir
Yine de uzayabilir
Evet olabilir
Uzar elbette ama o kırıklar tepeye kadar çıkar😅 Saç için kırık sağlıklı bir durum değildir kesilmeli.
Hıhım
Uzar da Yavaş Ağırdan uzar Uçlarını Makasla duzeltmrk gerekir
Uzamaz benim sacmda da çok vardı ve kestrmemistm 4 sene boyunca hep aynı boydaydi hc uzaması
Saçta kırık vara uzar çünkü saç kökten uzar
Evet
Uzar ama hızlı uzamaz diye biliyorum
Doğru
uzar saç dipten uzayan bişey
Uzar
Kesmek lazım
Uzar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?