Saçımı uzatmaya basladım. Ve eger yakısırsa kesmeyi düsünmüyorum.. aklmda ki tek soru. Acaba uzarken Ara makas atsam iyi mi olur Yoksa kötü mü.
Saçım çok sık ve kalın telli.
Saçım çok sık ve kalın telli.
Ara makas, saçları mısır püskülüne çeviriyor. Saçın kalitesi bozuluyor, o sağlıklı görüntüsünden eser kalmıyor; çünkü epey inceliyor ve incelmiş saça şekil vermek çok zordur, çünkü çok sönük duruyor.
Saçım cok sık. Belki daha iyi olabilir diye düsünüyorum.
Ara makastan Sonra daha iyi şekil almıyor mu
Hayır, ilk etapta öyle sanıyorsun ama uzakdıkça saç uçları mısır püskülü gibi oluyor. Şöyle düşünebilirsin : Kısa, küt bir saç daha gür durur ama saç bele doğru uzadıkça kendini salar aşağıya doğru. E saç teli bir de ince olursa ne olacak? Tabii ki sönecek o hacim. Saç için sağlıklı değil yani. Ben ara makasını bırak, saçımı kestireceğim zaman ustura hiç vurdurmam, ustura da inceltiyor çünkü, hep normal makasla kesim yaptırırım ki saç tellerim kalınlaşsın diye. Vakti zamanında ben de ara makası mağduru oldum da şimdi ustura bile sürdürmüyorum saçıma.
Yararlı oldu. Saol. Biraz daha uzasın öyle bakacam.
Aynen benim saclarda öyle, ara makas attırdım baya bir hafifledi basım. Hem cok daha iyi şekil alıyo..
Kararsz kaldm.
Bence sen git bir erkek kuaförüne sor, onlar daha saglıklı bilgi verirler. Hem sacının yapısna filan bakıp öyle cevap verirler. Biz yinede burdan yanlıs yönlendimyelim..
Haklısın. En dogrusu bu olur
attır kardeşim gerçekten iyi oluyo saçtan anlarım senin saçına da gider ama dağınık bırakmaman lazım bakman lazım saçına şekil lazım yok ben uğraşamam diyosan böyle kalsın böyle de kötü değil
Yok ya. Hep tarıyorum. Bakımına özen gösteririm yani.
Cevap
1Cevap
Kesinlikle artırma güzelim saçlarım mahvoldu benim kuaför de o kadar dedi incelir çabuk kırılır diye salak givi dinlemedim çok pişmanım
Erkek saçı daha farklı olmaz mı
Bende bayanlarda Kıvırcık saça bayılıyorum. Saç önemli gerçekten
at zaten kızlar da hep kırık aldırıo cnku kırıklı uzamıoo
Vazgeçtim ya. Biraz daha uzadktan Sonra belki
Eğer orta kalınlıktaysa attırma çok ince olur çok kalınsa attır
En iyisi Yarın çıkıp ustasına sormak
Pek zarar vereceğini sanmam
Attir tivtiklendirmeyi önler
Uzun mu saçın
Uzun oldugu zamanlar olduda bana uzun yakismiyo koca kafali gibi hissediyorum ondan hep kisa
Yukarda bir Cevap attır diyor. Biri attrma diyor. Kararsz kaldım
O kiz lan... ama varsa akilda bir soru berbere git sor
Dogruda saç sonucta. Ne bilim. Kızı erkegi mi var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar