Saç Bakım Saç uçlarından aldırmak, saçları hızlı uzatır mı? _DelininBiri_ Takip Et Yoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kısa saçımı biraz uzatmak istiyorum.💇Sizce, sık sık saç kestirmek saçı uzatır mı? Saç uçlarından aldırmak, saçları hızlı uzatır mı? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Marmaletta Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 69% +1 yıl Sık sık kestirmek saçı kendinize küstürürBir kere iki kere kesin ama fazla kestirmeyinOnun yerine bitkisel bakım yapınBitkisel şampuan değilTamamen doğal bitkisel yönelinÇok faydasını görürsünüz 1 1 Yorumla yengeçzm +1 yıl Katılıyorum Yorumla
misaliem Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 31% +1 yıl Her ay değilde 3 ayda bir muhakkak uçlarından kesmek şart. 0 0 Yorumla
sedeferd Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 32% +1 yıl Ayda bir kestirmek gerekmiş. Hiç öyle bişey uapmadım😂 0 0 Yorumla
Seniha45 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Sacta kırık varsa uzamaz o yuzden kiriklari aldirirsan uzar 0 0 Yorumla
darkleyl96 Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Saç Bakım konusunda 911 cevap paylaştı. Bende uzatıyor 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar