Saç Bakım Saçlarınızda örgü modelleri ne sıklıkla tercih edersiniz? serimiyy Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Saçlarınızda örgü modellerini nerelerde tercih edersiniz? Saçlarınızda örgü modelleri ne sıklıkla tercih edersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Saç Bakım konusunda 2,4b cevap paylaştı. Oldukça sık yapmaya çalışıyorum seviyorum çünkü 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 10,9b cevap paylaştı. Saçlarım dalgalı 0 0 Yorumla
ibooo1 Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Saç Bakım konusunda 302 cevap paylaştı. Çok seviyorum örgü modelini 1 2 Yorumla serimiyy +1 yıl Wauww Yorumla ibooo1 +1 yıl Çift tarafı örüp çıkıyordum dışarıya 😂 Yorumla
Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Kırk yılda bir ıslakken kıvırcık yapmak istersem :d 0 0 Yorumla
Su230 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Eğer kendi saçlarıma yapabilseydim her gün her dk yapardım o kadar çok seviyorum ki 0 0 Yorumla
Baran_Günay Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Nadiren tercih ederim. Genelde doğal haliyle salık bırakırım veya dalga veririm. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 ay Ayda bir iki kez özellikle spor yaparken dağılmasın diye sıkı bir örgü yaparım. 0 0 Yorumla
Merve4906 Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Sevmiyorum tercih etmiyorum en son ilkokul falan heralde 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Alakasız olacak ama profilini gizleyince soruların yine ana sayfaya düşüyor mu? 0 0 Yorumla
kumralbirisi Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Örgü pek kullandığım bir saç modeli değil. 0 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Uzun zamandır tercih etmiyorum 0 0 Yorumla
kalbindesakli91 Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Resimde ki kızın saç örgüsü muhteşem bu arada. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Oldukça sık yapmaya çalışıyorum seviyorum çünkü
Saçlarım dalgalı
Çok seviyorum örgü modelini
Wauww
Çift tarafı örüp çıkıyordum dışarıya 😂
Kırk yılda bir ıslakken kıvırcık yapmak istersem :d
Eğer kendi saçlarıma yapabilseydim her gün her dk yapardım o kadar çok seviyorum ki
Nadiren tercih ederim. Genelde doğal haliyle salık bırakırım veya dalga veririm.
Ayda bir iki kez özellikle spor yaparken dağılmasın diye sıkı bir örgü yaparım.
Sevmiyorum tercih etmiyorum en son ilkokul falan heralde
Saçım omuzumda örgü yapmiyorum
Alakasız olacak ama profilini gizleyince soruların yine ana sayfaya düşüyor mu?
Pek tercih etmem, yakistirmiyorum
Kimisine efsane yakışıyor
örgü sevmiyorum ya, kırıyor uçları
Örgü pek kullandığım bir saç modeli değil.
Uzun zamandır tercih etmiyorum
Saçım kısa teşekkürler
Resimde ki kızın saç örgüsü muhteşem bu arada.
hep yaparım severim örgüyü
Hıç tercih etmiyorum
Evde canım sıkıldıkça yaparim
Hiiççç
Pek sevmiyorum
Binde bir
Kafama esince
Nadiren
Hiç tercih etmem
Afrika örgüsü yap.
Gece yatarken
Etmem