Bu konu hakkında bilginiz var mı?

Bu konu hakkında bilginiz var mı?

bende kesinlikle yok. hatta saç dökülmesini geciktirici faktör. durum farklı olabilir tabii. jöle kullanmanın da püf noktaları var. mesela normalde saçlar jöleye açtır. doyurmamak önemlidir. her kullanım ardından gün sonunda kesinlikle yıkanmalı tekrar bakımı yapılmalı ve tekrar yeni güne jöleli başlanmalı. ayrıca kalite çok önemli. temizleyici ve jöle birbiri ile uyumlu olmalı.
Ne güzel
Selam gadası 🙃
İlla ki saçları yıpratan bir eylemdir. Ama öyle ha deyince belli olmaz. Zaman geçtikçe saçlarda seyrekleşmeler meydana gelebilir. O yüzden bu tür ürünlerden uzak durmak iyi olacaktır.
Haklısın
Cevap
13Cevap
Açıyor yıpratıyor gereksiz bir şey aslında
Olabilir
Saçlara zarar verir
Hımm
Saçlar kök ve gövdedende solunum yaparlar. Jöle gibi sertleşme yapan maddeler solunumu engeller. Bu sebeple dökme yapar. Aynı şekilde kurutma makinasıda dökme yapar.
Doğru
Bir kaç kez sürmüşümdür joleyi. Genelde saçları döktüğü söyleniyor, şehir efsanesi de olabilir emin değilim.
Bilmiyorum
Evet yol açıyor ben daha sağlıklı bir yol kesfettim
İyi o halde
Öyle bir şehir efsanesi var ama ne kadar doğru bilmiyorum saçıma da jöle yapmam sevmiyorum
Hmm
Bir ara öyle bişey duymuştum ve sanırım doğru ayrıca jöle gereksiz başka yöntemler de var
Olabilir galiba
Çok Fazla Sürülmezse Aşırıya Kaçmadıktan Sonra Sorun Olmaz
evet. özellikle yıkamadan yatarsanız.
Olabilir evet
Açar bence
Bence de
evet
Peki
Kel yapmasa da seyrek yapar saçı.
Acmaz
Neden?
Evet açar