Saç Bakım Saç bakımı için hangi yağ kullanılır? kalpsiz-melek Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Hangi yağlar saç bakımına iyi geliyor?Saç bakımı için hangi yağ kullanılır? Saç bakımı için hangi yağ kullanılır? Cevapla Bakım Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 10,9b cevap paylaştı. Badem yağı 0 1 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Hmm
fairycorebaby Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Jajoba, Hindistan cevizi yağı, lavanta yağı, badem yağı ve zeytinyağı karışımı favorimdir 0 2 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Güzel tercihler Yorumla fairycorebaby +1 yıl Teşekkürler Yorumla
banayasall Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Yıllardır argan kullanıyorum ben 0 1 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Hmm Yorumla
mekanınsahibinil Takip Et Master Yaş: 33 , eic 69% +1 yıl Argan tabii orijinalini bulursanız 0 1 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Orası öyle Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Saç Bakım konusunda 4,7b cevap paylaştı. Hint yağı 0 0 Yorumla
kbragms42 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Argan yağı ve tatlı badem yağını öneririm 1 1 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Evet çokça tercih ediliyor Yorumla
morgökyüzündeyim Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Argan 1 1 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Evet güzel tercih bence Yorumla
zeynateresa Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Argan 0 1 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Herkes öneriyor Yorumla
barışıksızşey Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl Zeytin yağı 0 1 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Güzel Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Badem yağı
Hmm
Jajoba, Hindistan cevizi yağı, lavanta yağı, badem yağı ve zeytinyağı karışımı favorimdir
Güzel tercihler
Teşekkürler
Yıllardır argan kullanıyorum ben
Hmm
Argan tabii orijinalini bulursanız
Orası öyle
Hint yağı
Argan yağı ve tatlı badem yağını öneririm
Evet çokça tercih ediliyor
Argan
Evet güzel tercih bence
Argan