Merhaba arkadaşlar. Uzun kıvırcık saçlarım var. Elseve mucizevi yağını kullanmamı önerdiler. Bu yağ ne işe yarıyor ve nasıl kullanılıyor? Teşekkürler.saç bakım yağı
Kullandığımız şampuanlar kadar, saç bakım kremlerinin ve saç bakım yağlarının da önemi var. Saç bakım yağları; saçları onarır, besler, nem verir, yumuşaklık ve harika bir parlaklık verir. Ayrıca saç yağları saçları ısıdan ve dış etkilerden de korur. Bir saç bakım yağı ile birçok probleme "dur" demek mümkün.
Her saç tipinin saç bakım yağına ihtiyacı var. Bu yüzden saç bakım yağı kullanmayı alışkanlık haline getirmemiz lazım. Saç bakım yağlarını düzenli olarak kullanıyorum. Kullandığım günden beri etkisinden aşırı memnunum.
Kıvırcık saçlarına iyi gelecek bir ürün tavsiyem var. Kendisi olmazsa olmaz ürünlerimden. Uzun zamandır çok severek kullanıyorum. Ta ta tam! Benim saç uçlarımın kahramanı Elidor Doğanın Enerjisi Saç Bakım Yağlarından Avokado özlü olanı. İçerisinde avokado ve üzüm çekirdeği yağı içeriyor. Saçlarımı besliyor, koruyor, yumuşatıyor ve güzel kokmasını sağlıyor. E daha ne olsun? ❤️ Doğanın bütün enerjisi saçlarıma toplanıyor resmen. Saçlarımı ve saç uçlarımı bu mükemmel özellikleri ile canlandırdı. Saçlarım bütün enerjisi ile mükemmel görünüyor
Güzel bir duş sonrası elime 7 pompa sıkıyorum. Elim ile ürünü güzelce dağıtıyorum. Saç uçlarıma hafifçe masaj yaparak ürünü uyguluyorum. Saçlarımı besliyor, yumuşatıyor ve öyle güzel korkutuyor ki... Bu şekilde düzenli olarak kullanmanı tavsiye ediyorum. Memnun kalacağına eminim.
Sana da tavsiyem Elidor Avokado ve Üzüm Çekirdeği Yağı içeren Saç Bakım Yağı.🎈 Kokusu hala burnumda. 🙂 Saçlarına değer veren biri olarak, bu ürün saçlarıma çok iyi geldi. Saç uçlarım daha sağlıklı, saçlarım daha canlı, yumuşak ve pırıl pırıl. ✨
En İyi Cevaplar