Kullanımı farklıdır durulanan ise banyoda iken sür 10 dakika bekle ve durula. Durulanmayan ise nemli saça uygula genelde arkasında kullanım şekli ve öneriler oluyor verdiği talimata göre yaparsan iyi olur
Saç kremleri durulanmayan ve durulanan olmak üzere ikiye ayrılır. Saçlarımızın daha kolay taranmasını, bakımlı olmasını sağlarken, nem ihtiyacını da karşılayıp yıpranmalara karşı korurlar.
Saç kremi nasıl kullanılır?
Durulanmayan saç kremi nasıl kullanılır?
Durulanmayan saç kremi nasıl kullanılır?
Durulanmayan saç kremleri nemli ya da kuru saçlara uygulanabilir. Tercih edilen, önerilen kullanım şekli genelde nemli saçlaradır. Duştan çıktıktan sonra saçlarımızın fazla ıslaklığını havlu ile alıyoruz ve ardından elimize bir miktar saç kremi alıyoruz. Eşit şekilde saç diplerimizin 4 parmak aşağısından başlayarak, masaj hareketleriyle saçlarımıza yediriyoruz.
Durulanan saç kremi nasıl kullanılır?
Durulanan saç kremi nasıl kullanılır?
Durulanan saç kremlerinde önerilen uygulama şekli şampuan sonrasıdır. Saçlarımızı yıkadıktan sonra, durulanmış saçlarımıza yine 4 parmak aşağıdan başlayarak bir miktar saç kremi uyguluyoruz. Bir-iki dakika beklettikten sonra iyice duruluyoruz. Saçlarımız daha yumuşak ve daha sağlıklı oluyor :)
Saç kremi seçimi önemli!
Saç kremi seçimi
Saç tipimize göre seçtiğimiz saç bakım kremleri saçlarımızın birçok ihtiyacını karşılıyor. Nem dengesini koruyor ve yıpranmalara karşı saçlarımızı koruyor. Bu sebeple seçim yaparken çok dikkatli olmalıyız. Saçlarımız en güzel aksesuarımız ve ona uygun seçimi yaparken isteklerini de göz ardı etmemeliyiz :)
Elidor serum bakım kremi
Ben Elidor'un en yeni ürünleri olan Serum Bakım Kremlerinden; Esmer Parlaklık Serum Bakım Kremini kullanıyorum :) Saçlarım koyu renk, benim için harika bir seçim oldu. İçeriğinde Keratin+Melanin bulunuyor. Saçlarımın canlılığını korurken, daha yumuşak olmasını sağlıyor. Bu sayede kolayca tarayabiliyorum. Saçlardan da kolayca duruluyor, ağırlaştırma yapmıyor. İstediğim en önemli özelliklerdendi çünkü saçlarımın ağırlaşmasını hiç istemem :)
Saç kremlirini sadece saç uçlarına kullanman daha yararlı olacaktır. Saç dibinde yağlanma, yeterli durulanmazsa kaşıntı vb. yapabilir. Durulanmayan saç kremleri ise tüm saçta kullanılıyor. Head&Shoulders sanırım durulanan bir krem. Uçlara sür, bir kaç dakika beklet ve durula.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hepsinin kullanımı farklı kutunun arkasını oku orda talimatlar vardır